0

Kuchyňa Organizátor Rack Umývadlo Organizátor Hubky Organizátor Visí Odnímateľný Drez Caddy Polica Kôš Pre Kuchynský Drez, Doskou

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€22.20 €44.40

Odrážky:

1.Všestranné Funkcie: Aj ústretový tvrdé kefy a iné kuchynské potreby, naše umývadlo caddy organizátor udržuje vašej kuchyni poriadok a pohodlné.Aby čo najviac z jeho multifunkčného využitia pre uprataný umývadlo oblasti.

2.Zefektívniť Kuchyňa: Zjednodušiť každodenný život s našimi umývadlo caddy kuchynský drez organizátor.Má veľké množstvo miesta na uloženie špongie, kefy na drhnutie, a čistiace tkaniny a tým vyššie zábradlie drží všetko na svojom mieste.Vyrobené z hrdze-dôkaz nehrdzavejúcej ocele zaisťuje dlhú životnosť a jednoduché čistenie.

3.Dlho-Trvajúce Čistota: Konštruované s vynikajúcou uhlíkovej ocele a PP materiálov, tento drez caddy kuchynský drez organizátor je postavené na posledný.Robustné a hrdza-dôkaz dizajn je tiež ľahko čistiť a udržiavať vďaka svojej pečenie farba technológie a easy-to-clean materiálu.

4.Zlepšená Hygiena: rozlúčte sa s umývadlom dreváky a pachy s našimi umývadlo caddy je unikátny filter design.To odfiltrovať vlhkosti a potravín lefts, vedenie vaše umývadlo jasné a čisté a zároveň minimalizovať pachov a škodlivých látok.

5.Zvýšenie Kuchyňa Estetiky: Tento drez caddy kuchynský drez organizátor dodáva krásu a atmosféru na vašej kuchyne.Je vhodný pre všetky štýly kuchyňa dekorácie a má jednoduchý, ale štýlový vzhľad.

Popis:

Organizovať váš drez oblasti, s našimi Kuchynský Drez Caddy!Tento caddy obchody, čistiace tkaniny, tvrdé kefy, a ďalšie.S veľké množstvo priestoru, vedie váš drez jasné a čisté.Vyrobené z odolného a hrdza-dôkaz materiálu, je vhodný pre všetky štýly kuchyňa dekorácie.Získajte vy dnes!

Špecifikácia:

Názov výrobku: Kuchynský Drez Caddy

Materiál: karbónová oceľ

Veľkosť: 22.2*11.2*33.3 cm| 8.74*4.41*13.11 v

Funkcie: multi-funkčné, veľkú kapacitu, vymeniteľné, montáž-zadarmo

Účel: Obchod čistiace utierky, tvrdé kefy, misky na mydlo a ruky mydlom a odtok vody

Balenie zoznam:

Kuchynský Drez Caddy*1

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : Kov
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie