0

Rotujúce make-up Organizátor pre Márnosť Kozmetika Organizátor pre Skladovanie make-up Štetec Držiteľ Starostlivosti o pleť Organizátori,Čierna

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€22.82 €28.17

[Veľkú Kapacitu Kozmetické Úložný Box] Veľké kozmetické úložný box s dve hlavné oblasti, pol otáčanie a pol split.Priestory pre rúž, make-up štetce, produkty pre starostlivosť o pleť, a ďalšie.

[Voľného Otáčania, Jednoduchý Prístup] 360°rotácia úložný box a veľkú kapacitu, ľahký prístup do všetkých vašich kozmetických výrobkov a produktov.Tento make-up organizátor a úložný priestor je špeciálne navrhnutý pre pekné dievčatá, ktorí milujú make-up store a produkty starostlivosti o pleť. (č zhromaždenia povinné)

[VŠETKY TYPY MÔŽU BYŤ PLACEED] Vhodný pre všetky rôzne druhy make-up a príslušenstvo, bez ohľadu na výšku.Mať make-up a príslušenstvo organizované a v dosahu.

[Módny Vzhľad] Elegantný, jednoduchý a elegantný vzhľad dokonale ladí s väčšinou scény, skvelý darček pre každé dievča.Rozlúčiť sa preplnená dosky a dobrý deň, na uprataný šatňu s týmto márnosť make-up organizátor.

[JEMNÉ SPRACOVANIE A VYNIKAJÚCA KVALITA] Vyrobené z ekologicky šetrných materiálov, vlhkosti-dôkaz a vynikajúcej kvality.Toto rotujúce make-up organizátor je potrebné mať pre všetky make-up milenca.

Úložný stojan len, kozmetika nie je zahrnuté

Farba:Smotanovo-Biela/Čierna

Materiál:Plast

Obsah Balenia:

1 * kozmetické úložný stojan

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Použitie : Ostatné
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie