0

Deka Skladovacích Kontajnerov Veľkú Kapacitu Oblečenie Skladovanie Taška Prenosná Skriňa Šatník Organizátor Torage Box Deky Oblečenie

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€8.61 €17.21

Odrážky:

1. Nádherné Prevedenie: deka úložný vak umožňuje prúdenie vzduchu vo vnútri, predchádzanie vlhkosti a plesní.Vyrobené z odolného žakárové Oxford tkanina a vodotesný povlak materiálu, má vynikajúce spracovanie a zosilnené okraje.

2. Jednoduchú Prepravu: deka skladovanie taška ponúka dvojitý zips uzavretie, ktorá zabraňuje taška z pádu a umožňuje ľahko zvládnuť a extrakt.Rozšírená rukoväť je vystužené a pevné, takže sa nemusíte obávať, že lámanie alebo poškodzuje vaše ruky.To tiež robí taška viac práce-ukladanie na prepravu a obchod.

3. Praktický Úložný Dizajn: Udržujte svoje oblečenie, obliečky, hračky, vankúše, organizovaný a uprataný v týchto obdĺžnikovej deky skladovanie tašky.K dispozícii v S/M/L3 veľkostí, modrej a fialovej farby, majú sa rozšírila, kľučky a posilnené zipsy pre jednoduché nosenie a dlhú životnosť.

4. Ekonomický Priestor: Ak máte knihy, prikrývky, prestieradlá, oblečenie, či iné predmety, ktoré musia byť uložené preč, náš deka úložný vak je vynikajúcou voľbou.Je to šetrí priestor-pod-posteľ vak, ktorý sa ľahko zmestí pod posteľ a udržuje vaše veci usporiadané a chránené.Môžete ho použiť aj na uskladnenie sezónnych vecí alebo extra posteľná bielizeň.

5. Všestranné Použitie: Či sa pohybujete, doprava, cestovanie, alebo jednoducho usporiadanie vášho domova, náš deka skladovanie taška môže chrániť a ľahko ukladať deky a iné predmety.Je tiež ideálny na nosenie extra veľké veci, ktoré sa nezmestia do vášho kufor, alebo batoh.

Popis:

Tento úložný vak je vyrobený z vysoko-kvalitných Oxford látky, ktoré je odolné, nepremokavé a ľahko sa čistí.Má spevnené držadlo pre jednoduché prenášanie a zips uzavretie na bezpečné skladovanie.Je možné uložiť oblečenie, posteľné prestieradlá, deky a iné predmety, a chrániť ich pred prachom a vlhkosťou.To je aj skladacia a šetrí priestor-keď nie v použitie.Tento úložný vak je veľký organizér pre váš domov, skriňa, internáte, alebo cestovanie.

Spec ifications:

1. Názov: Prikrývka Skladovanie Taška

2. Materiál: Zhustne Žakárové Oxford Tkanina+Vodotesný Povlak

3. Váha: cca S-140 g, M-175 g, L-217g

4. Veľkosť:

S: okolo 450 * 390 * 185mm/17.71 * 15.35 * 7.28 v, vhodná pre oblečenie s hmotnosťou 2 kg a nižšie

M: asi 520 * 415 * 240mm/20.47 * 16.33 * 9.44 v, vhodná pre oblečenie s hmotnosťou 3 kg a nižšie

L: asi 580 * 480 * 280mm/22.83 * 18.89 * 11.02 v, vhodná pre oblečenie s hmotnosťou 6 kg a nižšie

5. Farba: Modrá, Fialová

Balenie Li st:

1* Deka Skladovanie Taška

Poznámky:

1. Vzhľadom na rozdiely v displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

  • Funkcia : Skladom
  • Materiál : Polyester
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : Deka Skladovanie Taška
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie