0

3ks Gauč opierky hlavy Krytie Soft Polyester Kreslo opierky hlavy Chránič Odolné voči Opotrebovaniu, Kreslo opierky hlavy Kryt Anti-Fade Gauč

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€11.13 €22.25
  • Sku: c279040
  • Kategórie: Nábytok
  • Značky:

[Soft & Opotrebovaniu] Nábytok kryt je vyrobený z vysoko kvalitného polyesteru s jemnou šitie, nie ľahko roztrhnúť alebo umazat, mäkké, silný, bez zápachu, nosiť-resistant, odolná voči roztrhnutiu, č vyblednutiu, môžu byť použité v každom ročnom období.

[Ochranu Stoličky] pohovka hlavu vankúš môže chrániť svoje stoličky od škvrny od potu, kvapalné škvrny, pet škrabance, alebo čokoľvek iné; ideálne pre rodiny s deťmi a domácimi miláčikmi.Gauč opierky hlavy pokrýva, sú jednoduché na inštaláciu a odstránenie.

[Vyhovuje Väčšine Lehátka] Kreslo Gauč Zahŕňa opatrenia približne 57x38cm, vyhovuje väčšine vankúše, stoličky, lehátka a rozkladacie ramená, chráni váš nábytok z dennej opotrebovanie a škvrny, a zvyšuje komfort vašich sedacie vankúše a zároveň predlžuje životnosť vášho nábytku.

[Minimalistický 3 Ks Gauč Zahŕňa] Tieto ovčej vlny gauč chrániče prísť v minimalistický farby, zdôrazňuje krásne štýl vášho domova a prináša hrejivý pocit na váš domov.

[Multi-Purpose] Tieto combo gauč opierky hlavy chrániče sú vhodné pre textílie a kožený nábytok, aj pre malé stoličky, lehátka, karavan obaly, veľké lehátka, dvojité stoličky, sedacie súpravy a tak ďalej do spálne a obývacej izby, ktoré môžu byť použité v domácnosti, kancelárie, školy a podobne.

Špecifikácia

Názov výrobku: Pohovka Kryt lakťovej opierky

Materiál: polyester

Veľkosť: 57 x 38 cm

Farba(nepovinné): Béžová, Svetlo Šedá, Káva Farba

Poznámka:

1.Tam môže byť mierne rozdiely medzi obraz a skutočné farby tovaru.Budeme sa snažiť ukázať vám presne tú farbu.

2.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na ručné meranie.

3 x Gauč Kryt lakťovej opierky

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh : Nábytok Kryt
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie