0

Stanica Stôl Hnuteľného Manikúra Tabuľka Ružová Manikúra Nechty Tabuľka Moderný Štýl, Krása Prenosné Skladacie Pre Domáce Minimalistický Masívneho Dreva

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€217.82
  • Sku: c388105
  • Kategórie: Nábytok
  • Značky:

Dobrý deň, pred platby, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis na potvrdenie skutočnej hmotnosti výrobku a náklady na logistiku, poskytneme vám logistických služieb po zdanení dodanie!O POLOŽKU * 【Vysokej Materiál] vyzýva tento prenosný manikúra tabuľka stanice je zhotovený z Vysokou Hustotou Drevotrieskové Dosky , Kovové Nohy ,Plastové Zásuvky a Hubky, Pad., robustné a odolné na použitie.Naše ploche je chránený vrstvou fólie, prosím, odtrhnite film, keď dostanete tovar.

* 【Profesionálny Dizajn] vyzýva priestranné stola (37 x 17.3" stola) môže mať všetky položky čistý a uprataný.Na rohu tohto nechtov stôl zaokrúhli na zabránenie škôd spôsobených kolízie.

* 【Vymeniteľné & Skladacia] vyzýva Táto manikúra tabuľka nechtov stôl je navrhnutý s extra pohodlné & vymeniteľné zápästie vankúš a skladacie kovové nohy pre úsporu priestoru, vodeodolný s dvojitým zipsom prepravný vak pre skladovanie a ľahkú prepravu.

* 【Uzamykateľné & Stabilné] vyzýva 4 uzamykateľné rolling wheels pre ovládať pohyb; môžete zablokovať uhol a kolesá na zabezpečenie stability; Byť schopný zložiť a dať to preč, keď ju nepotrebujete.

* 【Jednoduchá montáž] vyzýva robustné prenosné nechtov tabuľke je jednoduché dať dohromady.Ponúka štýlový a módny dizajn, ktorý dokonale zdobí váš domov, a tiež pridáva nádych elegantné kúzlo do svojej izby.PS: 1. Naše nechty rozšírenie stola prešiel Amazon box pád test. 2.Vysoko kvalitný ABS plast úložný box, bez otrepov, bez poškriabania, strieka železné rúry, pribrala a zvýšené high-density pohodlné ručné podporu. 3800w super silent power Prachu Kolektora. 3.Export päť vrstvu vlnitej pribrala kartónov, prasknutie sila testu 200 libier. 4.Na stolovú dosku a nohy trubka manikúra tabuľke sú Samostatné balenie, aby sa zabránilo poškodeniu po predaji.Návod na inštaláciu a montáž nástrojov v angličtine sú postavený v roku. * MDF Panel + Kov, aby sa tabuľka silnejší a môže niesť väčšiu váhu.Stredná hustota drevovláknitá doska je vodeodolný, je možné ľahko čistiť.

* 4 uzamykateľné hojdacia kolieska na spodnej časti nechtov stôl, ktorý bol navrhnutý s super pohodlné zápästie vankúše a skladacie kovové nohy.

* Tento nechtov tabuľke je široko používaný.To môže byť použitý v nechtový salón, salón krásy a kdekoľvek je to potrebné.Popis produktu Klinec Tabuľky Bez Prachu Zberateľské Balenie a Dodávka veľkosť Balenia:96*18*47 CM Celkom:11kg * Materiál: MDF Panel + Kovová * Farba: Biela Obsah balenia :* 1 x Manikúra Nechty Tabuľka 1 x Vankúš 1 X Zásuvka 1 x puzdro na Vedomie: 1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. 2. Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.Spätná väzba od zákazníkov Špecifikácia položiek Špecifické Použitie Nechtov Tabuľka Všeobecné Použitie Obchodného Nábytku Typ Salón Nábytku Mail balenie Y Aplikáciu, Obývacia Izba, Spálňa, Hotel, Apartmán, kancelárska Budova, nákupné Centrum, Supermarket Dizajn Štýl Moderný Materiál, masívne drevo Miesto Pôvodu Čína Guangdong Špecifické Použitie: Nechtov Tabuľka Typ Salón Nábytku Aplikácie: Kozmetický salón, nechtový obchod, S odťahový ventilátor Materiál: Vysoká hustota doska, Nerezová oceľ+Vysokú hustotu dosky Všeobecné Použitie: Komerčné Dizajn Nábytku Štýl: Minimalistický Štýl: Módne,moderné Funkcie: Skladanie nechtov Veľkosť stola: 90*40*72.5 Vhodné placese Salón Krásy Centrum Profil Spoločnosti spoločnosť bola Založená v roku 2017 .je jedným z popredných výrobcov elektrických výrobkov, integráciu Výskumu a Vývoja, výroba,predaj a servis.S viac ako 8 rokov skúseností v tejto oblasti a výroby, sme presvedčení, že máme schopnosti vybudovať prestížnej značky na domácom trhu a na celom svete.Boli sme slúžiace rôznych zákazníkov po celom svete ako v Európe, USA, Južnej Amerike, na Strednom Východe, v Japonsku a Kórei, atď.Naše produkty prešli ROHS, CE, UL prihlásený na certifikáciu.Všetky druhy OEM a ODM objednávky sú vítaní !FAQ 1. kto sme?

Sídlime v Guangdong, Čína, štart od roku 2017,predávať v Severnej Amerike(65.00%),Východnej Európy(35.00%).Existuje celkom o 11-50 ľudí v našej kancelárii.

2. ako môžeme zaručiť kvalitu?

Vždy predprodukčnej vzorke pred sériovej výroby;

Vždy konečná Kontrola pred odoslaním;

3.čo môžete kúpiť od nás?

Klinec Lampa,Necht Tlačiareň Stroj,Elektrické Zubné Kefky,Ústne Irigátor,Nechty Vŕtačka

4. prečo by ste mali nakupovať od nás, nie od iných dodávateľov?

1.S viac ako 8 rokov skúseností v jazde návštevnosť nástroje dizajn a výroba, 2.Máme kvalifikovaných a mimoriadne R&D tímu a bude vydanie nového produktu každých šesť mesiacov. 3.Ako ISO9001 certifikované spoločnosti a BSCI factory , CE,RoHS,FCC .

5. aké služby poskytujeme?

Prijaté Dodacie Podmienky: FOB,EXW;

Akceptované Platobné Meny:USD,EUR,AUD,HKD,CNY;

Akceptované Platobné Typ: T/T,MoneyGram,Western Union,Viazaný;

Jazyk, Ktorým Hovorí:Angličtina,Čínština

  • Štýl : módne, Moderné
  • veľkosť : 90*40*72.5
  • Funkcia : Skladacie nechtov tabuľka
  • Druh : Salón Nábytku, Salón Nábytku, Salón Nábytku
  • Špecifické Použitie : Klinec Tabuľka
  • Mail balenie : Y
  • Všeobecné Použitie : Obchodný Nábytok
  • Materiál : masívneho dreva, Vysoká Hustota Rada, Nerez+Vysokú hustotu dosky
  • Aplikácia : Salón krásy, Nechtový shop, S odťahový ventilátor
  • Názov Značky : YQXH
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Vhodné placese : Salón krásy centrum
  • Miesto Pôvodu : Guangdong, ČÍNA
  • Dizajn Štýl : Moderné, minimalistický
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie