0

Veľké Cestovné Kozmetické Tašky Pre Ženy Kožené Make-Up Organizátor Ženy Toaletná Súprava Taška Tvoria Prípade Luxusné Odkladacie Puzdro Lady Box

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€6.06 €9.17

【High-kvalitný Materiál] vyzýva Veľkú kapacitu cestovné make-up taška puzdro PU kožené tkanina, ľahko sa čistí, špeciálne vode-odolný povrch, aby sa zabránilo vnútorné výrobky z namočili make-upu tašky pre ženy.

【Multifunkčné] vyzýva, Aby do vrecka, nie len môže byť používaný ako cestovný kozmetická taška,180ºlarge otvorenie veľkú kapacitu kozmetická taška,dvojité zips rovine dizajn make-up tašky pre ženy,ľahko vyzdvihnúť,top pohodlné rukoväť je vhodné vykonávať,vnútorná veľkosť vrstvový,módne a nádherné,prenosné a pohodlné, aby do vrecka.

【Priateľský Dizajn] vyzýva make-up tašky pre ženy prijíma double-layer dizajn, ktorý rozdeliť taška do ľavej a pravej dvoch častí,vnútorné vrecko s príchytkami na dno,nebude robiť svoje veci pohybovať a byť krajší.

【Ideálny Travte make-up Taška] vyzýva Kozmetická taška vhodná pre všetky druhy denného alebo cestovné použitie, aby sa do vrecka, dokonale zapadá do make-up cestovné puzdro, alebo batoh, veľmi ľahko sa prenáša, vhodné pre dlhé a krátke víkendové výlety alebo kempovanie.Nech každý výlet majú vynikajúci vzhľad make-up.

【Ideálny Darček] vyzýva veľké make-up taška môže obsahovať výrobky pre starostlivosť o pleť a rôzne kozmetika, make up tašky pre ženy je ideálny pre každodenné použitie, alebo na cestách.cestovné make-up taška je skvelý darček pre ženy a dievčatá.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : Plastové
  • Názov Značky : JETTING
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie