0

8 Kusov F-Svorky Svorka Auta, Rýchle Uvoľnite Skrutku Svorky Svorky Svorky Nastaviť Svorky-Jednej Strane DIY Strane Tool Kit

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€14.20 €18.44

[Vysoká kvalita materiálu] jar klip je vyrobený z vysoko kvalitnej opotrebovaniu termoplastické PP.Na klip ratchet má nylonu a TPR rukoväť kryt, ktorý môže byť použitý pre non-slip grip, s zliatiny zinku ratchet zuby.Upínacie je flexibilný, aby sa zabránilo ohnutiu a poškodeniu.Upínacie môže byť tiež použitý ako sprostredkovateľa.

[Ergonomický Dizajn] Je možné ovládať jednou rukou, rukoväť sa pohodlne držať uchopovač počas upevňovaciu procesu, a má non-slip oblasti, ktorá tiež poskytuje firma napínacia sila, ktorá môže byť bezpečne a rýchlo vydané len s jednou rukou Otvorte F -Klip!

[Jednoduchosť použitia] rotujúce uchopovač hlavu na jar klip môže byť namontovaný na spoločné na nerovnom uhol.Squeeze rýchle uvoľnite západku na posuňte rameno dĺžka povinné a podržte dreva na mieste.

[Širokú Škálu Aplikácií] Tieto prepnúť svorky a na jar klipy sú veľmi vhodné pre zváranie, spracovanie dreva, modelovanie, fotografiu či remeslá, atď., a sú ideálne pre profesionálnych remeselníkov a KUTILOV nadšencov.Samozrejme, sú vhodné aj pre HOBBY nadšencov doma.

Farba: čierna

Materiál: plast + nylon

Obsah balenia:

4 x račňa klipy

4 x ťažkých jar klipy

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : Iné
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie