0

Dovolenka Fľaša Vína a Sklo Držiak na Slávnostné Vianočné Víno Stojan Santa Snehuliak Železa Víno Fire Rack Dekorácie pre Jedálenský Stôl

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€4.31 €8.62

Odrážky:

1.Hrdza-Odolná a trvanlivá: Vyrobené z najvyššej kvality odolné železa materiál, toto víno, fľaše a sklenené držiteľ nie je ľahké fade s časom a vydrží roky používania.

2.Roztomilý Slávnostné Dekor: Tento sviatok fľaša vína a sklo držiak ponúka klasické Vianočné prvky Santa a Snehuliak dizajn, ktorý dodáva silný slávnostnú atmosféru na váš stôl.To je roztomilý a pútavý spôsob, ako priniesť zábavu a radosť do vašich hostí.

3.Štýlový Dizajn: holiday fľaša vína a sklo držiak funkcie jasne červenej a bielej farby, hladká textúra, a výtvarné zručnosti.To je perfektné Vianočné dekorácie, ktorý dodáva slávnostný dotyk na váš stôl.

4.Všestranné Domáce Dekorácie: Či chcete umiestniť ho na vašej pohovky, knižnica, krb, nočné, tabuľky, Vianočný stromček, poličky, alebo na stole, toto víno, fľaše a sklenené držiteľom sa pridať slávnostný nádych do vášho domova.

5.Prázdninový Darček: Prekvapte svojich priateľov a rodinu s týmto zvláštnym dovolenku dar, ktorý je pekné, okrem všetkých milovníkov vína zberom.Či už chcete urobiť dojem na hostí, liečiť sami, alebo ukázať svoje uznanie, toto víno, fľaše a sklenené držiteľ je

Popis:

Tento Snehuliak Víno Stojan pridá hravé dotyk do svojho domova.Krásne remeselne zo železa, materiál, to nie je len pekný, ale aj funkčný.Umiestnite ho na gauč a stôl, a nech to drží vaše fľaše vína.Ideálny predviesť priateľom a rodine, počas sviatočné.

Špecifikácia:

Názov Produktu:

Produkt hmotnosť: 20 g

Veľkosť produktu: o 10.5*9.5 cm/4.13x3.74in

Farby: biela, červená

Materiál: Železo

Balenie Zoznam:

Vianočné Víno Sklo Držiak x 1

Poznámky:

1. Účinkom monitor a svetlo, skutočná farba položky môžu byť mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie hodnota je mierne odchýlil, prosím pochopiť.

  • Materiál : Žehlička
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie