0

Prenosná Sprcha Rack Úložný Stojan S Držiakom Plastové Toaletné Potreby Kôš Kuchyňa Úložný Stojan

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€28.95 €41.36

Prenosná Sprcha Rack Úložný Stojan S Držiakom Plastové Toaletné Potreby Kôš Kuchyňa Úložný Stojan

Balenie obsahuje: 2 úložné koše, ktoré môžu byť premenené na dve vysoké a krátke štýly pre obchod dennej potreby rôznych veľkostí; rozmery: 31.8 x 20.2 x 12 cm

Trvanlivé: Naše sprcha kôš je vyrobený z nových bezpečné PP plastu, ktorá neobsahuje BPA.To môže byť použitý pre dlhodobé dokončovacie, a je veľmi vhodný pre konečnú úpravu rôzne predmety-zelenina, ovocie, hračky, kozmetika, toaletné potreby, kúpeľňa, čistiace výrobky, pracie a tak ďalej.

Šikovný výroby: kôš sa zmenil na užitočné tvar a pohodlná rukoväť umožňuje hnuteľného; otvory v spodnej povoliť vody do kanalizácie a suché dôkladnejšie; Zaoblený roh dizajn zabraňuje používateľom poškriabaniu.

Multi-účel: môžete použiť tieto skladovacie regály na mnohých miestach, ako sú kuchyne, skladovanie potravín skriňa, police, spálňa, obývacia izba, kúpeľňa, pod umývadlo, camping, atď.To môže tiež byť vhodne umiestnené na rôznych miestach podľa vašich požiadaviek.

Farba: Biela

Materiál: PP

Obsah Balenia:

2 x úložný stojan

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Použitie : Drobnosti
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie