0

4 Pack Skladovacie Kontajnery, Skladové Kontajnery Na Triedenie Oblečenie, Džínsy,Skriňa - Šatník Organizátori A Skladovanie

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€10.35 €20.30

4 Pack Skladovacie Kontajnery, Skladové Kontajnery Na Triedenie Oblečenie, Džínsy,Skriňa - Šatník Organizátori A Skladovanie

[4PCS Skladovacie Škatule] 4 balenia multifunkčné šatník organizátori držať oblečenie, hračky, knihy, a tak ďalej.Tieto skladovacie boxy sú tiež ideálne pre skladovanie zložené oblečenie,nohavice,rifle,svetre,tričká,dojčenské oblečenie.

[Väčšiu Kapacitu Skriňa Organizátor] Tento Balík obsahuje 4PCS skladacia skladovania zásobníkov s VIDITEĽNÝM OKNO, veľkosť 15.7(L) x 10(W) x 6.7(H) Palec, Väčší a Vyšší ako bežné veľkosti.

[Upgrade Materiálu, Skladovacie Nádoby] Tieto Skladovacie Koše sú vyrobené z poistného textílie, odolné a silné pre dlhodobé používanie.

[Šatník Organizátor & Zásuvky Organizátor] Šatník organizátor je možné umiestniť všade, ktorá udržať oblečenie čisté a hygienické, bez neobyčajnú vôňu.Oblečenie skladovacie krabice možno sklopiť, keď sa nepoužíva, aby sa ušetrilo miesto.Vizuálny dizajn robí uložené oblečenie ľahké nájsť na prvý pohľad.

[Aby čo Najviac Použitie Skriňa] šatník Organizátor skladovanie džínsy,nohavice,svetre,spodné prádlo, ponožky, šatky, tričká, šaty, legíny, sukne, tričká alebo iné položky.Tieto boxy tiež fit väčšina skriňa a šatník.

Farba:Béžová/Šedá

Materiál:Oxford handričkou

Veľkosť:40x27x17cm

Obsah Balenia:

4 * Skladovanie Nádob

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie