0

Vintage Notebook Vintage Vestník 3D Plastický Vták Retro Notebook Stôl Príslušenstvo Jedinečný Roztomilá Sova Prázdninový Darček Pre Denníkov

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€6.06 €16.83

Tento robustný a elegantný steampunk vestník môže pochváliť roztomilý vintage dizajn, ktorý nadchne všetky písanie nadšenec.S hladké písanie stránky, môžete ukázať svoju lásku a starostlivosť nahrávanie vašich najcennejších spomienok a myšlienok.

Špecifikácia:

Názov Produktu: Notebook Sova

Produkt Materiál: Umelá koža + umelé papier

Veľkosť Produktu: O 21.5x14.5 cm/8.46x5.71in

Balenie Zoznam:

1 * Sova Notebook

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, môže byť farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť chyba vo veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Dobrá Kvalita: Naše Sova Notebook podlieha prísnej kontrole kvality, aby sa zabezpečilo je vyrobený s vynikajúce materiály, ako sú robustné umelej kože a hladká eko-šetrné umelé papier.S vynikajúce spracovanie, sova-tematické pokrytie dizajn dodáva nádych elegancie, ktorá zaručuje dlhú životnosť.

2.Všestranné Použitie: Táto sova notebook vybavený elegantný a roztomilý kryt s jedinečnou a oko-lov sova vzor, ktorý vás bude inšpirovať svoju kreativitu a predstavivosť.Či už ho používate ako denník, zápisník, alebo plánovač, tento notebook vám pomôže vyjadriť svoje nápady a myšlienky, v zábavné a štýlový spôsob, ako.

3.Jedinečný Dizajn: Táto sova notebook ponúka retro farby owl vzor s 3D plastický dizajn, ktorý dáva špeciálnych vintage a vynikajúci vzhľad.Kryt je vyrobený z vysoko kvalitnej PU kože, ktorá je odolná a mäkké na dotyk.Notebook je ideálny pre písanie, kreslenie, denníkov, alebo skicovanie.

4.Stres-Voľný Písanie: Táto sova notebook poskytuje hladké písanie skúsenosti s č atrament krvácanie.Robustná záväzné umožňuje 180-stupňové ploché písanie, prevencia stránky z pádu alebo degluing.Plus, správnej veľkosti a kvalitné aby to ideálny spoločník pre vaše každodenné písanie potreby.

5.Rozvíjať Svoju Kreativitu: roztiahni krídla a vyjadriť svoje umelecké strane tento nádherný sova notebook.Premýšľavý a perfektný darček pre každú príležitosť, či už sú to narodeniny, festival, alebo návrat domov.Zdieľať radosť z písania a kreslenia so svojimi blízkymi, a ukázať im, ako veľmi vám záleží.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie