0

Hracie Karty Trvanlivé Nepremokavé Kariet So 180-stupňové Ohýbanie Profesionálny Štandard, Hrá Karty Paluby Pre Cestovanie

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€4.39 €8.79

Popis:

Hracie Karty sú navrhnuté s vynikajúce spracovanie, majú čierne pozadie s jasné modré a červené čísla a grafika, jednoduché získať lepší herný zážitok.

Funkcie:

1. Navrhnuté tak, aby boli nepremokavé.

2. Ľahko sa prenáša.

3. Určené pre široké použitie.

Špecifikácie:

Materiál: PVC

Veľkosť: o 6.9*8.9*3 cm/2.72*3.50*1.18 palec

Balenie Zoznam:

1 * Hracie Karty

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.[ Krásne Remeselne ] Navrhnutý s vynikajúce spracovanie, Hracie Karty sú ľahko získať lepší herný zážitok, majú čierne pozadie s jasné modré a červené čísla a grafiky.

2.[ Odolné voči Vode ] Navrhnuté tak, aby boli nepremokavé, Kariet sú vhodné na dlhodobé použitie, sú rôzne, zo spoločných kariet na trhu, ktorý môžete použiť tečúcou vodou na čistenie škvŕn na to v bude.

3.[ Ľahko Používať ] Poker Karty sú navrhnuté s ohybu 180 stupňov, sú veľmi flexibilné, ľahké držanie, náhodný výber a čítanie, a pohodlné použitie, ľahké, aby spĺňali vaše potreby.

4.[ Pohodlné nosenie ] Ľahko sa prenáša, Kariet je ľahko skladovať, obsahuje 1 balíček kariet, 54 per pack, ideálna veľkosť drží v ruke, skvelé pre dospievajúcich aj dospelých.

5.[ Obrovské Uplatňovanie ] Navrhnuté pre široké použitie, Hracie Karty pre Dospelých sú vhodné pre cestovanie, letný bazén, beach party, to je mágia solitaire prop, musí mať hru nástroj pre strany a priateľmi.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Vek : >3 Rokov
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie