0

Autosedačky Štrbinovou Organizátor Prenosný Úložný Box Na Sedadlo Štrbinovou Prenosné Autosedačky Delič Štrbinovou Vrecká Úložný Box Na Kľúče

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€5.11 €7.31

Jednoduché a vhodné na inštaláciu, rozširuje vaše auto priestor pre väčšinu áut, Suv alebo nákladné autá.Zefektívnenie vášho každodenného života, s jednoduchým používaním a pobyt organizovaný on-the-go.

Špecifikácia:

Názov: Autosedačky Štrbinovou Organizátor

Model: Všeobecný model

Materiál: koža + hubky

Cieľ: Rozšíriť úložný priestor

Farba: oranžová/čierna/hnedá/burgundsko

Veľkosť produktu: o 30x19x8cm/11.81x7.48x3.15 palcov

Balenie Zoznam:

1*Autosedačky Štrbinovou Organizovať

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jednoduché Použitie: Pozdvihnúť svoje vodičské skúsenosti s našimi autosedačky Štrbinovou Organizátor, vytvára vhodný priestor medzi sedadlami na uloženie nesmie chýbať, zabezpečenie vašej bezpečnosti a komfortu a zabraňuje položky z pádu zatiaľ čo robiť rozumné využívanie sídlo hrany.

2.Priestor Uložiť Riešenia: S našimi autosedačky štrbinovou organizátor, môžete ľahko zachovať priestor a organizovať vaše auto.Nikdy sa nemusíte obávať o strate nesmie chýbať opäť, ako to, že poskytuje úložný priestor pre nápoje, slnečné okuliare, a vodičské preukazy, a zároveň rozšíriť vaše auto priestor.

3.Dobre Robil: Vytvorený z opakovane použiteľných PU kože, autosedačky štrbinovou organizátor zabezpečuje jednoduché čistenie a údržbu, ako to odpudzuje vlhkosť a nečistoty efektívnejšie.Viac, elegantný dizajn dodáva sofistikovaný vzhľad na aute interiérov.

4.Jednoduchá Inštalácia: Aby vaše auto organizovaný a uprataný s našimi autosedačky Štrbinovou Organizátor.Jednoducho nainštalujte ho bez toho, nástroje vložením to medzi sedadlo a konzoly.Nájsť si vhodnú pozíciu a udržať vaše nesmie chýbať v dosahu.

5.Rozsiahle Použitie: premeňte svoje auto v interiéri s našimi autosedačky Štrbinovou Organizátor.Ideálny pre väčšinu áut, Suv a nákladné automobily, môžete ľahko nainštalovať ho v priebehu niekoľkých sekúnd.Prístup k vašim nesmie chýbať v dosahu pri zachovaní interiér čistý a krásny.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh : Slnečník Skladovanie Taška
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie