0

Swing Astronaut Auto Prívesok Spätné Zrkadlá Astronaut Prívesok Ozdoby Automobilový Zrkadlo Závesy Astronaut Prívesok Ozdoby

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€3.40 €6.80

Odrážky:

1.Šetrné k životnému prostrediu živice: Tento astronaut auto prívesok je vyrobený z high-density šetrné k životnému prostrediu živice, ktorá má jemné na dotyk a je bezpečný a bez zápachu.Funkcie farebný dizajn, ktorý dodáva nádych zábavy a dobrodružstva do svojho interiéru vozidla.

2.Zmierniť únavu: Tento astronaut auto prívesok zvýši váš pôžitok z jazdy tým, kyvné, zatiaľ čo budete riadiť, vytvára zmysel pre dobrodružstvo a zmierňuje únavu.

3.Nastaviteľná dĺžka: lano z astronaut auto prívesok môžu byť upravené podľa vašich potrieb, takže si môžete zavesiť na dokonalé miesto v aute.Bezpečné a premyslený dizajn vyhýba marenia víziu, jazdy alebo biť čelné sklo.

4.Ľahko sa prenáša: Tento astronaut auto prívesok je mini veľkosť, ľahký a roztomilý.Nebude to mať vplyv na vašu bezpečnosť jazdy alebo poškodiť vaše auto zrkadlo.To bude pobavenie a čaro do vášho interiéru vozidla.

5.Nádherný darček: Ukážte svoju lásku a starostlivosť s týmto astronaut auto prívesok, najlepší darček pre priateľov, príbuzných, milenci, partneri.Toto unikátne a kreatívne príslušenstvo sa pridať dotyk dobrodružstvo na akékoľvek vozidlo.

Popis:

Pridať futuristický nádych do vášho auta s našimi astronaut auto zrkadlo závesy!Vyrobené z high-density šetrné k životnému prostrediu živice, nebude brániť svoju víziu a nebude zaťažovať si zrkadlo.Ukážte svoju lásku a starostlivosť, zatiaľ čo zvyšuje vaše potešenie z jazdy.Upgrade vašej jazdy teraz!

Špecifikácie:

1.Meno: Astronaut Auto Prívesok

2.Materiál: Živica

3.Model: červená vlajka, odpočinok, opierky hlavy čierna

4.Skvelé pre zdobenie autá, stoly, police, atď.

Zoznam:

1 x Astronaut Auto Prívesok

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Hlavný Materiál : BAVLNA
  • Položka Hmotnosť : 30g
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie