0

Prenosné Lákať Rybársky Prút Teleskopická Rybársky Prút Otočná Kolieska Sídlo Odolné Hodiť Surfcasting Brehu Odlievanie Pól Jemná

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€8.54 €13.14

Popis:

Zvýšiť svoje rybárske skúsenosti s našimi Mäkké Chvost Mini Stávkovanie Rod.Tento prenosný rybársky prút je určený na plynulé a bezproblémové stávkovanie akcie, takže je ideálny pre rock rybolov, rybárske mólo, a iné rybárčenie dobrodružstvo.

K dispozícii v dvoch dĺžkach 1,5 m až 1,8 m, tento prút ponúka všestrannosť, aby vyhovovali rôznym rybárskych podmienkach a preferencií.Zvoľte kratšiu dĺžku pre úzkych priestoroch alebo dlhšiu pre zvýšenú odlievanie vzdialenosť a pákového efektu.

Na krátkom úseku dizajn tohto tyč umožňuje ľahkú prenosnosť a skladovanie.To môže byť vhodne zabalený v ruksaku alebo dokonca niesol v ruke, takže je vhodný pre pešiu turistiku, alebo cestujú do obľúbených rybárske miesta.

Remeselnícky s mäkkou chvost, tento prút ponúka citlivosť a flexibilitu, umožňuje ľahko zistiť ani najmenšiu chrumky.Jeho ľahká konštrukcia zaručuje pohodlné uchopenie a minimalizuje únavu počas dlhých rybárskych relácie.

Vybavený vysoko-kvalitných rybárskych sprievodcov a hladké cievky sedadla, tento rod zabezpečuje spoľahlivý výkon a dlhú životnosť.To môže zvládnuť rôzne rybárske techniky, vrátane stávkovanie, drop-streľba, a svetlo spodnej rybolovu.

Či už ste začiatočník, alebo skúsený rybár, naše Mäkké Chvost Mini Stávkovanie Rod zamerať sa na vaše rybárske potreby.To je musí mať spoločník pre vaše vonkajšie dobrodružstvo, ktoré umožňujú užite si rybárčenie on-the-go.

Názov produktu: Mini rybársky prút

Materiál: uhlík

Farba: ako na obrázku)

Kategória: ako na obrázku)

Balík obsahuje: 1*Mini rybársky prút (voliteľné)

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

  • Tvrdosť : Superhard
  • Spoločné Číslo : 4
  • Poloha : Oceán Loď Rybolov
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Akcia : Rýchle
  • Druh : Teleskopická Rybársky Prút
  • Kategória : Rock Rybársky Prút
  • Materiál : Uhlík
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie