0

2024 Plánovač Týždenné A Mesačné Do Zoznamu Notebook Kalendár Knihy 8x5 Palcový PU Kožené Hrubý Papier Organizátor Plánovač 2024 Pre

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€2.96 €4.23

Pobyt organizovaný a štýlové, s naše krásne a elegantné 2024 týždenný plánovač.Bez zápachu a s 156 stránok vo vnútri, je to ľahké prenášanie a uloženie.Ideálny pre plánovanie vašej rok dopredu, a tiež ako dobrý darček pre priateľov.Začnite svoj rok off priamo s tento nádherný plánovač!

Špecifikácia:

Názov: Plánovač 2024

Materiál: PU koža

Veľkosť: (cca.)21.2*14.5 cm/8.35*5.71 palcov

Hmotnosť: 360 g

Počet stránok vo vnútri: 156 listy, 312 stránok

Farba: červená, kráľovská modrá, tmavo šedá, ružová, sivozelená

Zoznam:

1*Planne

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Štýlový Doplnok: Pozdvihnúť vaše plánovanie s našimi 2024 Týždenný Mesačný Plánovač.Tento elegantný plánovač pochváliť krásnym kryt s farebný sprej na okraj.Jeho jedinečné vlastnosti poskytujú pohodlné a hladké písanie skúsenosti, a stránky sa šíri byt na 180 stupňov pre ľahký prístup.

2.Trvalo udržateľný Pohodlie: môžete sa spoľahnúť na naše 2024 plánovač pre vynikajúcu odolnosť, vďaka jeho vynikajúce materiály vrátane nepremokavé PU kožené textílie.Tento ekologický plánovač je škvrna-odolné, oteruvzdorné, a nie ľahko deformovaný alebo poškodený.

3.Zlepšenie Produktivity: S našou Týždenný Plánovač, budete pobytu na vrchole hry tým, že plánuje svoj deň starostlivo.Jeho 156 stránok umožňujú efektívne nahrávať rast a pokrok stanovených cieľov a zvýšenie efektivity práce.Rozlúčiť sa otáľania a ahoj produktivity.

4.Široko Aplikované: Dokonale univerzálny pre prácu, štúdium, alebo cestovať, to 2024 týždenný plánovač je ideálny spôsob, ako sledovať každý detail vášho života.Pohodlné a ľahko sa prenáša, je to ideálny spôsob, ako zachovať spomienky, ktoré chcete, aby vydržali celý život.

5.Krásny Darček: darujte vlastný plánovač na svojich blízkych, so náš mesačný plánovač.Budú príjemne prekvapený a potešený tým, premýšľavý gesto.Ideálne pre narodeniny, Vianoce, Halloween a všetky príležitosti tohto krásneho plánovač je skvelý spôsob, ako ukázať vám starostlivosti.

  • Druh : Denne projektanti
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie