0

100 Ks Zadajte Vyhrať Vstupenky Tomboly Papier Vstupný Formulár Súťaže

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€7.56 €10.95

Premium Kvalita: Tieto Zadajte Vyhrať Vstupenky sú vyrobené z vysokokvalitného papiera materiálu, zabezpečuje dlhú životnosť a hladký povrch pre profesionálny vzhľad.

Pohodlné, Veľkosť: S kompaktná veľkosť 3.5x2 cm, tieto lístky sú ideálne pre jednoduchú prepravu a distribúciu na súťaže alebo podujatia.

Stojan Dizajn: biela farba tieto lístky dodáva čistý a sofistikované dotyk, čo je pútavý a ľahko mieste medzi ďalšie záznamy.

Heavy-Duty Konštrukcia: Vyrobené z ťažkých úžitkových silný kartón, tieto lístky sú postavené vydržať opotrebenie, zabezpečiť si pobyt neporušená počas celého súťažného obdobia.

Štedré Množstvo: Každé balenie obsahuje 100 ks Zadajte Vyhrať Lístky, ktoré vám poskytnú dostatok dodávky pre viaceré súťaže alebo podujatia. 100% Nový a Vysoko Kvalitné

Typ:Zadajte Vyhrať Vstupenky

Veľkosť:3.5x2inch

Farba:biela

Materiál:Papier

Použitie: Súťaže

Funkcia:karta má hladký povrch a sú vyrobené z ťažkých silný kartón.Štandardné vizitku veľkosť je vhodný aj pre vás niesť

Balenie obsahuje: 100 Ks Zadajte Vyhrať Vstupenky

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3mm veľkosť erroers vzhľadom na ručné meranie.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie