0

Športová Taška Na Golf Klip Na Guľou Upevnite Držiak Klub Klip Golfové Tréningové Vybavenie, Outdoorové Športy, Golf Tréner Príslušenstvo

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€1.94 €2.77

Golfový Bag Klub Klip je praktický a dokonale navrhnuté príslušenstvo pre avid golfistov.Tento ľahký klip šetrí čas a energiu efektívne zabezpečenie klubov do vrecka, a môžu byť použité na dlhú dobu.Jeho odolná konštrukcia umožňuje spoľahlivé okrem golfový výstroj.

Špecifikácia:

Veľkosť produktu: 6.5*5*4.5 cm|2.55*1.96*1.77 palcov

Produkt materiál: Nerezová oceľ

Produkt Color: Čierna

Zoznam Produktov:

1*Golf Putter Klip

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Silné a Trvácne: Remeselnícky z veľkej nehrdzavejúcej ocele, Golf Putter Klip prináša robustné a stabilné podržte pre váš guľou.Jeho silné stavať zaručuje maximálnu odolnosť a dlhá životnosť použitie, dáva vám verným spoločníkom pre všetky vaše golfové lekcie.

2.Úplné a Riadne: Zavesiť vaše golfové palice na tejto guľou klip a udržiavať ich v poriadku.Klip možno pripevniť k taške alebo pás, poskytuje jednoduchý a pohodlný prístup k vašim kluby.Nie viac problémov hľadá v kluboch alebo ich strata na ihrisku.Užite si efektívne a bez stresu golfové skúsenosti s týmto klip.

3.Aplikovaný Dizajn: vďaka ľahkému pripojenie k taške golf alebo pás, naše praktické Golf Putter Klip poskytuje bezpečné možnosť usporiadať svoje kluby, predchádzanie poškodeniu a označenie loptu polohách a s ľahkosťou.

4.Bezproblémové Používanie: Priložte naše Golf Putter Klip na stranu vaku a ľahko opraviť vaše guľou bez problémov.Šetriť čas a energiu na ihrisku s týmto jednoduché riešenie.

5.Prenosné Riešenie: nemusíte sa obávať o plnení svojej guľou v ruke alebo ju stratí v dave.S týmto Golf Putter Klip, môžete ľahko klip ho do svojho vrecka a vziať kamkoľvek.Jej ľahká a malá veľkosť umožňuje bez námahy spoločník pre vaše golfové lekcie.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie