0

100 Obálky Peniaze Šetrí Peniaze Výzvou Rozpočtu Laser Spojiva s Hotovosťou Obálky pre Rozpočet Plánovač Spôsob, ako Uložiť $5,050

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€10.87 €18.12

Jednoduché a zaujímavé: Zapojiť celú rodinu v úspor, náročné úspory, je aj dobrým nástrojom na učenie sa detí, ako ušetriť peniaze.Použite tento dôležité plánovanie rozpočtu nástroj, ktorý vám umožní ovládať svoje financie.

Vysoká kvalita materiál: rozpočet knihy v hotovosti, obálky, vyrobené z mäkkého a odolného PVC, vodotesný a odolný proti roztrhnutiu.Či už je to dokumenty, faktúry, alebo v hotovosti, zabezpečuje ich bezpečnosť.Rozpočet binder obálky sa používa pre ukladanie peňazí a organizovanie peňažné rozpočtu tašky.

Vhodné na prepravu a použitie: veľkosti peňažné binder, je vhodné, a môžete ho nosiť so sebou.Priehľadné vnútorné prejdite pozostáva z 25 stránok.Každá stránka má 4 sloty pre karty, v celkovej výške 100 sloty pre karty.Bohatú zmes príslušenstvo umožňuje úplné záznamy kedykoľvek a kdekoľvek.To je veľký rozpočet spojiva.

100 Obálky Výzvou Spojiva: Rozpočet Binder Knihy je úspora peňazí a financovaní zábavu.Jednu pre seba, jeden pre váš rodinný rozpočet.Pomôcť ušetriť peniaze na budúci rok!Alebo ušetrí peniaze na dovolenku, autá, núdzových prostriedkov, splatenie dlhu, narodeniny, alebo nič!

Najlepší Darček: 1 00 Obálky Ušetriť Peniaze Výzvou Spojiva je najlepší darček pre vašu rodinu na dokončenie ušetriť peniaze výzvu vo viac zábavy spôsobom!Či už ste dieťa alebo dospelý, naša 100 obálky úspory výzvou je perfektný nástroj, ktorý vám pomôže ušetriť peniaze a dosiahnutie finančných cieľov.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie