0

Iatable Bazén Plávajúce Zásobník, Bazén Nápoj Držiteľ Bazén Potravín, Nápojov, Držiak Na Príslušenstvo Summer Beach Party Dodávky

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€9.68 €35.85

Odrážky:

1、Odolný Materiál: Inovované iatable nápojov držiak vyrobený z vysoko kvalitného PVC, aby váš bazén party zábava, pláž čas alebo spa relax na úplne novú úroveň.Naše odolný a robustný dizajn bol postavený na poslednej!

2、Udržať Veci Dosiahnuteľný: Výborný nápoj držiteľ, je to úžasný bazén pontón, kde sa budete cítiť slobodu ruky.Všetko, čo musíte urobiť, je vychutnať si čas na vode.

3、Ľahko Iate: Get the party začala ihneď, bez snaží iate váš bazén nápoj držiteľ!Tento bazén príslušenstvo môže byť ľahko iated.

4、Viacnásobné Použitie: vymedzenie pojmu "funkčná", naše hot tub nápoj držiteľ nebude flip keď dáte ťažké nápoje na to (aj šampanské fľaše).Viac otvory umožňujú plávať to, čo potrebujete - nápoje, telefóny, občerstvenie!

5、100% Riziko-voľný Nákup: Zaviazala poskytovať zákazníkom kvalitné produkty a skvelý nákupný zážitok.Ak narazíte na nejaké problémy, alebo nie sú spokojní v žiadnom prípade, zašlite nám prosím e-mail, budeme poskytovať skvelé riešenie, a všetky problémy budú vyriešené v rámci 24 hodín.

Popis:

Ventil Dizajn: Žiadne komplikované nastavenia potrebné.Naše duálne ventil zjednodušuje svoj život a zabezpečuje ste pripravený v priebehu niekoľkých sekúnd!Držiaky nebude zmraziť alebo únik do ventil je uzavretý.

Záchranné Krúžok Dizajn: Plávajúce nápojov držiak s záchranu krúžok dizajn, to iatable nápoj držiteľ môže plávať na vode povrchoch, ľahko a rýchlo iated vyfúknutie vzduchu alebo čerpadlo vzduch.Skladacia skladovanie, keď nie v použitie.

Špecifikácia:

Názov produktu: iatable nápoj držiteľ

Produkt materiál: PVC

Veľkosť balenia: 21*18*6typ/8.27*7.09*2.36 palec

Hmotnosť výrobku: 310g

Platné scéna: pláži, party, kúpalisko, pivo, bar

Balenie zoznam;

Iatable plávajúce nápojov držiak*1

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie