0

Silikónové Plávanie Klobúk Dlhé Vlasy klobúčikové Č Stimulácia Anti-slip Ucho Zábal Nepremokavé Plávať Vaňa Klobúk Pre Dospelých

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€8.98

Funkcie:

1. Vytvoriť dobrú linka: Dobrá aerodynamika sa vytvoriť dobrú rýchlosť, pretože tam je menej odpor, všetky plavcov nosiť plávanie spp, pretože chcú vytvoriť lepšiu rýchlosť.Naše plávať čiapky ponúka optimálny výkon s štylistickými tvar, ktorý znižuje trecí presuňte pre vynikajúci hydrodynamických výkon.Táto plávať spp má odolný a pružný povrch pre pohodlné pocit.Non-slip dizajn, jednoducho sa nasadzuje a vzlietnuť.Profesionálne kvality materiálu pre všetky plavcov.

2. Skvelé pre Dlhé, Krátke, Hrubé alebo Kučeravé Vlasy: Tento silikónové plávať spp ponúka viac priestoru pre pohodlné nosenie, krátke, dlhé alebo kučeravé vlasy.Udržať vaše zámky bezpečné a spleť-zadarmo pri plávaní v bazéne.

3. Mäkké Silikónové Tesnenie: Tento plávanie spp je vyrobená z vysoko kvalitného silikónového materiálu.To má veľkú výhodu, že sú elastické a odolné proti roztrhnutiu materiál, ktorý nebude deformovať po opakovanom použití.Naše plávať čiapky úsek jednoducho pre najlepšie riešenie.Priateľské k pokožke, takže sa budete sebavedomejší a hladšie.POZNÁMKA: Zachovať plávať kryt pred poškriabaním.

4. Udržať v Teple: udržiavať teplo, vzduch, plávanie v spp robí vzduch vo vnútri v teple a aj pomáha teplo telo priamo, tak telo bude tiež zahrievať.Pomocou plávanie spp ako sprchovacím kútom spp je tiež dobrý nápad.Neváhajte.Tento sprchovací spp je vaša najlepšia voľba.Teraz si môžete vychutnať kúpanie alebo plávanie.

5. Je vhodný pre všetky druhy ľudí: deti, muži, ženy, chlapci, dievčatá, atď.Je to tiež skvelý darček pre plavcov.Plávanie čiapky nie sú 100% vodotesné.Tento účel plávať spp je, aby váš účes neporušené a vytvoriť dobrú aerodynamiku vytvoriť rýchlosť a zároveň znížiť rýchlosť a presunutím pri plávaní.

Popis:

Silikónový materiál, šetrné k životnému prostrediu, non-dráždi, nepremokavé.Flexibilné, oteruvzdorné, jedinečné long-life povrchu drop dizajn, štýlový vzhľad.Opláchnite chladný, suchý uterák zachovať vaše vlasy pred poškodením a korózia spôsobené dezinfekčné prostriedky.

Špecifikácie:

Materiál: Silikón

Typ: Waterdrop plávať spp

Vhodné skupina: pre Dospelých

Príležitosti:Bazén

Package Zahrnuté:

1pc * Plávanie Klobúk

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

  • Platné Ľudí : Ženy
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh : Waterdrop plávať spp
  • Materiál : Silikónové
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie