0

Auto Rýchlomer Bezpečnostný Alarm HUD Head Up Display Úrovni čelné Sklo Rýchlosť Projektor Rýchlosti Budík Digitálny Merač J60F

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€7.22 €9.63

Funkcie:

OOTDTY

Sústreďte sa na ceste s autom digitálny rýchlomer hud head up displej.Dostane reálnom čase informácie o rýchlosti premieta na čelné sklo, zabezpečenie bezpečnejšiu jazdu.

Skúsenosti pohodlie a všestrannosť s autom digitálny rýchlomer hud.S funkciami, ako je svetlo, míle/km a rýchlosť alarm, tento gadget je ideálny pre všetkých majiteľov automobilov.

Určené pre všetkých majiteľov automobilov, predovšetkým pre tých, ktorí sa spoliehajú na navigáciu a informácie o rýchlosti, auto digitálny rýchlomer hud poskytuje pohodlný zážitok z jazdy.

Vezmite si jazdu na ďalšiu úroveň s autom digitálny rýchlomer hud.Či ste vodič z povolania alebo len jednoducho vychutnať výletoch, tento prístroj ponúka presné určenie polohy, jasný displej, jednoduchá inštalácia pre vylepšený zážitok z jazdy.

Zvyšuje svoju jazdu s autom digitálny rýchlomer hud.Užite si skutočný čas navádzanie navigácie a informácie o rýchlosti bez toho, rozptýlenie, aby vaše cesty bezpečnejšie a zábavnejšie.

Špecifikácie:

Materiál:ABS+PC

Veľkosť:Cca.80x54mm/3.14x2.12inch

Farba:Čierna

Balenie Obsahuje:

1 Nastavte HUD Head Up Display

Poznámka:

① .Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

② .V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Vďaka za vaše porozumenie.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : OPEN-SMART
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie