0

Rukavice Box USB Rozbočovač USB Hub Pre Tesla Prenosná Nabíjačka do Auta Dash Cam Flash Dokovacej Stanice Pre Tesla Model 3/Y

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€14.27 €28.55

Spoznajte našich Rozbočovač USB Nabíjačka do Auta!Nie je potrebné odpojiť s USB3.0 štandardnej a vstavané core hlavný ovládací čip.Jeho ľahký-k-použitie návrhu nemá vplyv na vzhľad vášho auta.Urobiť život jednoduchší s našimi Rozbočovač USB Nabíjačka do Auta.

Špecifikácia:

Názov: Hub Dokovacej Stanice

Materiál: ABS

Váha: cca 80 g

Veľkosť balenia: o 10*10*8 CM (3.94*3.94*3.15 palec)

Použiteľné modely: Model 3/Y po November 21

Pripomienka: veľkosť Produktu/obrázky sú ručne merané a prijať, prosím ťa, odpusť mi pre malé odchýlky

Balenie Zoznam:

1* Hub Dokovacej Stanice

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Moderný Komfort: Rukavice Box USB Rozbočovač umožňuje pripojiť viac zariadení naraz, bez nutnosti odpojenia nič.Jeho 4 porty ponúkajú rýchly a pohodlný rozšírenie, ideálny pre auto výlety.Pobyt je pripojený a napájanie on-the-go!

2.Jednoduché Zdieľanie Dát: Zdieľanie súborov, fotografií, videí a hudby bez problémov s tejto high-speed USB 3.0 rozhranie Rukavice Box USB Hub.Prenos údajov môžete v priebehu niekoľkých sekúnd.Kompaktný a prenosný dizajn umožňuje jednoduché na pohyb medzi pracovnými stanicami.

3.Jednoduché Použitie: Používatelia vám radi bezproblémové nastavenie tohto Rukavice Box USB Hub.S plug and play, funkcie a bez inštalácie ovládača, je to jednoducho pripojí a identifikuje viaceré zariadenia.Zjednodušiť prácu a život s účinnú podporu pre všetky vaše inteligentné zariadenia.

4.Používať Bezpečne: Naše Rukavice Box USB Hub je navrhnutý so vstavanou core hlavný ovládací čip, zabezpečenie bezpečného používania a rýchlejší, stabilnejší prenos a rýchlosť nabíjania.To inteligentne distribuuje prúd pre maximálnu účinnosť, ochrana vašich zariadení a ponúka nízku spotrebu energie.

5.Rýchla Inštalácia: Žiadne abnormálne hluk pri jazde s rukavice box USB hub, dokonale integrovať s autom je originálny dizajn.Užite si bezpečné a stabilné plnenie skúsenosti, že je výhodnejšie ako kedykoľvek predtým.

  • Názov Modelu : Hub Dokovacej Stanice
  • Položka Hmotnosť : about 80g
  • Druh Materiálu : ABS
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : Ai AUTO ZÁBAVA
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie