0

Motocykel Tašky Veľkú Kapacitu Tašky Pre Elektrické Motocykle Motocykel Príslušenstvo Na Bicykli Cestný Bicykel Elektrické

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€26.53 €37.91

Tento motocykel odkladacia taška je ideálny pre elektrické motocykle!S kovovou vytiahnuť core pracky a veľké otvorenie dizajn, je ľahký prístup k vašim essentials.Plus, žiadne ďalšie nástroje, ktoré sú potrebné!

Špecifikácia:

Názov produktu: retro taška na motocykel

Produkt, materiál: látkové, kožené

Hmotnosť výrobku: 1230g

Veľkosť produktu: o 30*28*15 cm/11.81*11.02*5.91 palec

Pripomienka: veľkosť Produktu/obrázky sú ručne merané a prijať, prosím ťa, odpusť mi pre malé odchýlky

Balenie Zoznam:

1pc x strane sedlo tašky pre motocykle

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jednoduchá Inštalácia: Oprášiť svoj motocykel jazdiť s našimi ľahko inštalovať strane sedla taška.Toto všeobecné-veľké upravené taška je bezpečne upevnený s snap popruh a je potrebné žiadne ďalšie nástroje.Užite si bezproblémovú a bezpečnú cestu s dostatkom úložného priestoru pre vaše essentials.

2.Vynikajúca Kvalita: Predstavovať kovové D pracka, našej strane sedlo tašky vydržať drsné podmienky s ich vysokej kvality, vody-dôkaz kožený materiál a odolné kovové pull-core pracky.Tieto tašky bez námahy pripojiť na váš motocykel a sú ľahko odstrániť s popruhom cez rameno pre bezproblémový transport.

3.Flexibilná Kapacita: S bočnými pracky popruhu a veľké otvorenie dizajn, tieto motocykel strane sedlo tašky poskytujú rýchly a jednoduchý prístup k veci.Flexibilné a nastaviteľný popruh dizajn zaručuje veľkú kapacitu, ktorá vám umožní bez námahy vykonávať všetko, čo potrebujete na svoju jazdu.

4.Ďalšie Funkcie: Majte lunch box, oblečenie, pohár vody, zariadenie na údržbu, slnečné okuliare, nápoje, krém na opaľovanie, a iné každodenné potreby v objekte s týmito strane sedlo tašky pre motocykle.

5.Široké Uplatnenie: Pohodlne nosiť svoje základy na ceste s našej strane sedlo tašky pre motocykle, elektrické bicykle, a cestné bicykle, predstavovať odolné a vodotesné materiály, ktoré zabezpečia vaše položky zostať v bezpečí a suché počas vašej cesty.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh Materiálu : Handričku, Kožené
  • Položka Výška : 4cm
  • Položka Hmotnosť : 1230g
  • Položka Šírka : 34cm
  • Názov Modelu : Bočné Sedlo Tašky Pre Motocykle
  • Špeciálne Funkcie : Cestovné Batožiny Tašky
  • Položka Priemer : 4cm
  • Položka Dĺžka : 40cm
  • Položka Druh : Sedlo Tašky
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie