0

Reflexná Vesta S Vysokou Viditeľnosťou Záchranná Vesta S Reflexnými Prúžkami Nastaviteľné Bezpečnostné Ves Line Orientované Nočné Dizajn Svetlé

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€2.73 €4.56

Pobyt vidieť počas nočné behy, cyklistické vychádzky, a psa prechádzky s našimi chôdza záchranná vesta!Hrajú Line Orientované Nočné Dizajn, táto vesta je priedušná a pohodlné nastaviteľné popruhy na nosenie vášho tela.Je to ideálny darček pre každého, kto miluje outdoorové aktivity!

Funkcie:

Názov produktu: reflexná tielko

Farba: fluorescenčná žltá

Materiál: priedušný oka + reflexná handričkou

Atribúty: reflexná tielko

Čistá hmotnosť: cca 200g

Hmotnosť s obalom: cca 200g

Veľkosť produktu: 110x45x1cm/43.31*17.72*0.39 palcov

Veľkosť balenia: 14x10x5cm/5.51*3.94*1.97 palcov

*Teplé tipy: veľkosť hmotnosť pre ručné meranie, so skutočným mierne odchýlky!

Zoznam:

1 x reflexná vesta

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Priame upozornenie: Naše vesta môže pochváliť odlišné riadkovo orientovaný, nočné dizajn, zvýšenie viditeľnosti a upozorniť ostatných vášho pohybu.Cestovať bezpečne, v noci s ľahkosťou.

2.Priedušná a pohodlné: Pohybovať sa s ľahkosťou a pritom zostať viditeľné v zhoršených svetelných podmienkach s týmto reflexná vesta.Jeho priedušná a pohodlná konštrukcia je vyrobená z odľahčených materiálov pre dobrú prispôsobivosť a pohodlie.

3.Prispôsobiť akejkoľvek veľkosti tela: Dosiahnuť perfektné pre vaše telo s našimi reflexná vesta.Nastaviteľný dizajn zabezpečuje pohodlie a fit a možno ľahko prispôsobiť prispôsobiť akejkoľvek veľkosti tela alebo odevu.Pobyt bezpečné a pohodlné počas akejkoľvek činnosti s našimi univerzálna vesta!

4.Široký použitia: Byť ľahko vidieť a zostať v bezpečí počas noci aktivity ako beh, bicyklovanie, motocykel koni, alebo psa chôdzi s týmto reflexná vesta, hrajú žiarivé farby a reflexné pásiky pre lepšiu viditeľnosť.

5.Nádherný darček: Táto reflexná vesta je ideálny darček pre vášho otca, priateľom, alebo členom rodiny, ktorí pracujú alebo cvičenie vonku, ako poskytuje vysokú viditeľnosť a ochranu v zhoršených svetelných podmienkach.

  • používateľov : Motocyklový Jazdec
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : reflexná tielko
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie