0

Bezpečnostné Reflexné Svetelné Taška Prívesok Vysokej Viditeľnosti Bezpečnosti Žiariace Popruh Značku Vysokej Viditeľnosti Bezpečnostných Zariadení Pre Outdoorové Športy

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€3.88 €5.54

Zvýšenie bezpečnosti počas noci činnosti s týmto LED reflexný pásik.Ideálne pre bežcov, cyklistov, a outdoorové športy, zabezpečuje viditeľnosť.Univerzálny pre použitie na tašky, zápästia a členky.Zvýšiť vaše outdoorové skúsenosti s týmto vysoko kvalitné LED bezpečnostné príslušenstvo.

Špecifikácia:

Veľkosť produktu: 26*3,5 cm/10.23*1.37 v

Hmotnosť výrobku: 32 g

Produkt farba: modrá, zelená, červená, oranžová

Light-emitting režim: rýchle blikanie-pomalé blikanie-dlho bliká-off (ZAPNUTÉ/VYPNUTÉ ovládaný spínač)

Batéria jednotka: 1*gombíková batéria CR2032

Materiálové zloženie: LED svetlo + reflexná mreža + regulátor + háčik

Balenie Zoznam:

LED nočné beží prívesok*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vysoká Viditeľnosť Výstražné Značky: Tento Svetelný LED Prívesok Značky, poskytuje ultra-vysoká viditeľnosť za súmraku a v noci činnosti.Držať vás v bezpečí, v noci, keď tomu outdoorové aktivity ako beh, jogging, jazda na bicykli & turistiku.Aj pre vaše deti, ktoré budú chodiť do školy, vo veľmi chladných a tmavých podmienkach.

2.Štýlový Reflexné Prívesok: má 3 režimy, pomalé blikanie, rýchle blikanie a konštantné svetlo.Toto môže byť ľahko nastaviť pomocou tlačidiel, ktoré robí beh, cyklistika a iné outdoorové športy bezpečnejšie a viac atraktívne pre chlapcov a dievča.ON/OFF Riadené spínanie.

3.Veľkú Všestrannosť: Tento Svetelný Reflexné zariadenia sú vhodné pre beh, bicyklovanie, jogging, jazda na koni, motocyklového, pes, beh, in-line korčuľovanie a iné outdoorové aktivity, môžete tiež pozastaviť ich na svojej hrudi a pri práci na stavenisku.

4.Spoľahlivý Materiál: exteriér reflexné ozdoby je vodotesný, ktoré môžu zabezpečiť vašu bezpečnosť aj na daždivé dni, a nemusíte sa starať o prieniku vody ovplyvňujú vaše použitie.

5.Premyslené Darček: LED Vak, Reflexné Prívesok Popruh je pre každého, kto o outdoorové športy v tme; praktický darček pre rodinu a priateľov, ideálny pre Beh, Jogging, Chôdza, Prechádzky, jazda na Bicykli, Turistika, Stanovanie, Party, Blúzni, Sviatky, Festivaly a Koncerty.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : LED nočné beží prívesok
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie