0

Ochranné Športové Zadok Pad Pribrala Deti Hip Ochrany Športové Šortky Korčuľovanie Zadok Podložky Chrániče Stráže Pre Deti

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€5.21 €7.44

Popis:

Detské Čalúnená Šortky je vyrobený z vysoko-kvalitného materiálu a má vynikajúcu ochranu schopnosti, ktoré môžu byť široko používané ako perfektnú dovolenku dar.

Funkcie:

1. Vysoko-Kvalitný Materiál: vyrobené z PU bavlnené vlákna podšívka, mäkký a priateľské k pokožke, pohodlné a priedušná, a pribrala EVA ochranu podložky.

2. Široké Použitie: vhodný pre väčšinu športových: korčuľovanie, hokej, lyžovanie, skateboarding, in-line korčuliach, snowboard, hokej a iné aktivity

3. Ideálny Darček: skvelý darček pre vaše deti, ktorí majú radi šport, ideálny ako Deň Detí darček, Vianočný darček, darček k narodeninám, deň detí dar, atď.

Špecifikácia:

Materiál: EVA

Veľkosť: cca 35*28*4cm/13.7*11*1.57 palec

Balenie Zoznam:

1* Deti Čalúnená Krátke

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1. [ Odlišný Dizajn ] Pomocou jedinečný dizajn so všeobecne navrhnuté háčik, Čalúnená Ochrany Hip pre Deti je anti-drop visí na vonkajšej a zadarmo nadhľadom, takže si môžete upraviť ju slobodne, veľmi vhodné pre deti používať.

2. [ Vysokokvalitných Materiálov ] Ochranné Polstrovanie pre Šport, je mäkké a priateľské k pokožke, pohodlné a priedušná, s viac slobody pohybu, vybavené PU bavlnené vlákna podšívka, vyrobená z vybraných vysoko kvalitných EVA materiály, odolné a bezpečné.

3. [ Široko Aplikované ] Detí Čalúnená Šortky sú vhodné na korčuľovanie, hokej, lyžovanie, skateboarding, in-line korčuliach, snowboard, hokej a iné aktivity, konkávne konvexný ochranu podložky, tlmenie nárazov a non-slip môže účinne znižujú vibrácie a vplyv.

4. [ Brilantné Ochrany Schopnosť ] Dáva dokonalú ochranu bedier, rozkroku, stehna, a kostrč, Ochranné Športové Zadok Pad je určený na pridať špeciálna ochrana na kostrč časť, môže zvýšiť silu-ložiskové územia a výrazne znížiť vplyv platnosti, keď padá.

5. [ Dobrý Prítomný Deti ] Deti Boky Ochranné Šortky sú ideálne ako Deň Detí darček, Vianočný darček, darček k narodeninám, atď, navrhnuté tak, aby bloky pre väčšiu flexibilitu a bezpečnosť, s silnejšie polstrovanie pre pohodlné a silnú ochranu, a skvelý darček pre vaše deti, ktorí majú radi šport.

  • Číslo Modelu : Čalúnená Ochrany Hip pre Deti
  • Platné Ľudí : Deti
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Vek : Vyššie 13
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie