0

Nafukovací Čln Kajak Kanoe Rybárske Nafukovacie Kajak, Rafting Vonkajšie Rafting Rybárske Člny, Čln Na Jazero, Voda, Plávajúce Pad

(2 Hodnotenie Zákazníkov)
€76.55 €153.09
  • Sku: c14515
  • Kategórie: Vodné Športy
  • Značky: nafukovací čln kajak

Odrážky:

1、Rýchle Inflácie & Deflácia: Naše nafukovacie lode kanoe je ľahko nafúknuť a obchod.Je ľahko nafúknuť s 2 samostatnými ventilmi.Môžete nafúknuť až do niekoľkých minút s čerpadlom!

2、Vynikajúce PVC Materiál: Naše dospelých nafukovacie člny sú vyrobené z ultra-robustný a high-density PVC materiálov, prijíma medzinárodné rozšírené šitie technológie, a má moderný dizajn.

3、Vhodné Použiť: Naše nafukovacie rybárske kajak je malá veľkosť a hmotnosť je tiež veľmi ľahké, môžete zložiť a dať ho do ruksaku po hrať na jazero alebo bazén.

4、Multi-Použitie: Tieto nafukovacie športové člny sú ideálne pre každý jazere, rybolov, a brehu, vonkajší rafting, rybolov, cestovanie, rodič-dieťa aktivity, cestovanie, atď.

5、Kompletný Súbor: Predám naše nafukovacie rafting & rybársky čln, a to vás bude sprevádzať kompletný set, ktorý bude super pohodlné pre vás na použitie a inštaláciu.

Funkcie:

1. Nafukovací čln kanoe je ľahko nafúknuť a defláciu, môžete nafúknuť len trvá niekoľko minút, je ľahko nastaviť, a zabrániť úniku vzduchu.

2. Naše nafukovacie rybárske kajak môže byť kdekoľvek a nastaviť rýchlo.Pretože to je prenosný a ľahký pre vás na použitie.

3. Naše nafukovacie športové lode môžu byť použité široko, ktoré môžu byť použité pre jazerá, rybárske, a brehu, vonkajší rafting, rybolov, cestovanie, rodič-dieťa aktivity, cestovanie, atď.

Špecifikácia:

Materiál: PVC 0,4 mm

Vhodné pre: 1 dospelý + 1 dieťa

Maximálna nosnosť: 300kg

Približná veľkosť (nafukovacie): 192*113*40 cm/6.30*3.71*1.31 v

Balenie zoznam:

1 x Nafukovací Čln

1 x Nohy Čerpadlo Vzduch

2 x Pádla

1x Patch Pack

1x Vzduchu, Ventily

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Vonkajšie Aktivity : Drifting
  • Číslo Modelu : Dospelých Nafukovacie Lode
review images
Hosťovské - 2023-08-20

O

review images
Hosťovské - 2023-08-02

Kráľ Woo ...... Myslím, že sa budem musieť jazdiť dve deti. Myslel som, že väčšie lode, ale bol to výpočtu ujsť. Bolo by to skvelé.

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie