0

Morské Pečiatkou Louvered Prieduch 12 Slotov Marine Vyrobené Loď Air Vent Morských 12 Slotov Louvered Vetranie Námornej Hardware Montáž

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€4.47 €11.18

Funkcie:

1. Jednoduchá inštalácia: Táto morská prieduch je jednoduchý na používanie a inštaláciu, bez zložitých procesov, jednoduchá inštalácia,

2. Vysoká kvalita: vetranie doska je vyrobená z morských-triedy high-kvalitný materiál, s silné štruktúry a trvanlivosť.

3. Veľkosť: veľkosť je 231*115 mm, o 9.09*4.53 palca, čo je dosť veľký pre inštaláciu a používanie, ktoré je veľmi pohodlné.

4. Ľahké a pohodlné: Táto morská vetranie rada, ľahké a pohodlné, ľahko prenosný, ľahko skladovať, veľmi pohodlné a praktické.

5. Multi-function: Táto morská vent má široké spektrum použitia a je vhodný pre nahradenie súvisiace otvory na lode, jachty, karavany, a domy.

Špecifikácia:

Veľkosť: o 23.1*11.5*0.4 CM/9.09*4.53*0.16 v

Váha: cca 148G

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

Balenie Zoznam:

1*Marine Vetranie Doska

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Odolný Materiál] vyzýva vetranie panel je vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, so silným štruktúra a trvanlivosť.Povrch dosky vetranie je hladké, tvrdé-nosenie, a má dlhú životnosť.Vďaka vyššej pevnosti a trvanlivosti, môžete ho použiť s dôverou.

2.【Kompaktné A Prenosné] vyzýva Tento obdĺžnikovú loď prieduch, ktoré možno vrstviť, nie je použitý.Ľahké a pohodlné, jednoduché prepravovať a skladovať, neuveriteľne výhodné a užitočné.

3.【Vhodné Nosenie] vyzýva Táto veľkosť je dostatočne veľký, aby sa zmestili vent veľkosť väčšina lodí.Jeho veľkosť je veľmi vhodné na inštaláciu a použitie.Veľkosť nehrdzavejúcej ocele louvered air vent je 231*115 mm, o 9.09*4.53 palcov,

4.【Vhodné na Inštaláciu] vyzýva je jednoduchý na inštaláciu a využiť tento morských pečiatkou louvered prieduch.To vám ušetrí čas a úsilie, aby sa nevyžaduje zavedenie komplikovaných postupov inštalácie, a poskytuje pohodlie.Je to dosť jednoduché pre začínajúceho zvládnuť.

5.【Praktické Používanie] vyzýva Morských louvered prieduch je vhodný pre súvisiace otvory v lode, námorné, jachty, karavany, domy, dvere, úložné skrinky, skrine a priemyselných aplikácií atď.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie