0

Zosúladenie Odbornej Prípravy Palice Golfové Držanie Tela Corrector Swing Tréner Nástroj Opakovane Vonkajšie Golfové Tréningové Zariadenia Spoľahlivé Golf

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€6.56 €9.37

Zlepšiť svoje golfové zručnosti tieto 2 magnetické golf školenia palice.Pohodlné a opotrebovaniu, pomáhajú zlepšiť držanie tela a slúži ako skvelá príprava pomoci nástroj na golfové ihrisko.Pridať na svoj golfový bag dnes!

Špecifikácie:

Názov: Golf Zarovnanie Stick

Materiál: ABS, z Nehrdzavejúcej Ocele, Magnet

Hlavné Farby: Modrá a Červená

Balenie Zoznam:

1* Golf Zarovnanie Stick

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Flexibilné Cvičí Funkcie: 2 magnetické golf školenia palice v žltej a čiernej, môžete často majú záložné alebo zdieľať s tréningového partnera.

2.Charakteristickým Rysom: Zvýšiť Svoju Hru.Zvýšiť svoje golfové hry s náš Golf Zarovnanie Stick magnetickej dizajn.Priložte ho do svojho klubu hlava pre jednoduché a pohodlné použitie pri kontrole vaše klamstvo uhol.Ideálny pre väčšinu dospelých a deti.Majte svoje nástroje na mieste a dosiahnuť perfektné swing.

3.Zlepšené Materiály: golf zarovnanie hokejka je vyrobená z odolného ABS a nerezovej ocele a má silné magnety, ktoré môžu pevne dodržiavať všetky železa vedúci klubu.Je bezpečné na používanie, nosenie, odolný, a spoľahlivý.

4.Správne držanie tela: Naše Golfové Zarovnanie Stick je ideálny nástroj na zlepšenie švihu a techniky.S jeho praktický dizajn, môžete opraviť váš ihrisku uhol a vyhnite sa zlým hojdačky, zároveň zlepšiť držanie tela.Tento nástroj je prispôsobený pre oboch golfových nadšencov a začiatočníkov, pomáha im perfektný ich nálady a dosiahnuť lepšie biť výsledky.

5.Zručnosť Rozšírenie: Či už ste začiatočník alebo profesionál, Golf Zarovnanie Stick vám môže pomôcť precvičiť správne držanie tela a zarovnanie na váš swing.Je ideálnou voľbou pre golfové ihriská, kluby, parky, dvorov a iných miestach, kde si môžete vychutnať golf.Golf Zarovnanie Stick zvyšuje svoju rýchlosť a dôslednosť, čo je dobrý výcvik pomoc nástroj.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : Magnetické Golf Školenia Zarovnanie Palice
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie