0

6X Peniaze Taška So Zámkom,11X7.5In Peniaze Puzdro Pre Cestovanie Skladovanie, Odolné Vôňa Dôkaz Taška So Zipsom Pre Peniaze

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€37.79 €71.29

6X Peniaze Taška So Zámkom,11X7.5In Peniaze Puzdro Pre Cestovanie Skladovanie, Odolné Vôňa Dôkaz Taška So Zipsom Pre Peniaze

[Vysokej Kvality, Kombináciou Lock]tieto peniaze taška má heslo zámok môžete nastaviť heslo podľa poradia preferencií, aby sa zabránilo taške otvorený druhých, ochrany bezpečnosti a ochrany vášho majetku.Ideálny stráže pre cestovanie a domov skladovanie.

[Dve Samostatné Vrecká]vôňa dôkaz taška je vybavená dve oddelené sieťové vrecká vo vnútri ukladať svoje veci do kategórií, takže nebudete mať vadí neporiadok, keď ho otvoríte.Jeho interiéry sú mäkko polstrované čo umožňuje nosiť predmety, ako napríklad telefón alebo okuliare, ktoré sú nestabilné.

[Široké Uplatnenie]Toto Multifunkčné vôňa dôkaz peniaze taška môžete používať na ukladanie vašich liekov, hotovosť, bankové vklady, kľúčov, Preukazov a iné súkromné položky.Niekedy budete vykonávať páchnuce položky, je nevyhnutné, že kontakt s ľuďmi, bude sa hanbiť, pričom táto taška.To môže chrániť vaše súkromie.Odporúča sa, aby ste vlastniť aspoň jeden z najlepších vôňa dôkaz, batohy, aby sa zabránilo rozpaky a nepríjemné pocity, najmä keď sa v preplnených miest.

[Perfektný Dizajn]Vybavené účtovná kábel pre jednoduchšie prenášanie, s vodotesný zips, plne linajkované s pokročilou carbon technology, všetky vyrobené zo 100% prírodných zápach-absorpciu dlho-trvajúce materiálov a tkaniny zachovať všetky pachy vo vnútri, zatiaľ čo vedenie vašej položky, čerstvejšie a chutnejšie dlhšie.

[Ideálny Size]veľkosť táto vôňa dôkaz taška je 11.6x7.6 palcov a hmotnosti je 0.33 libier.Tento deodorant vak je ľahký a môže byť vykonávané okolo a dať do duffel taška alebo batoh.

Farba:sivá

Materiál:aktívne uhlie

Veľkosť:25 x 6,5 x 19 cm

Obsah Balenia:

6 x banky peniaze taška

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie