0

3KS Adulting Je Ťažké 2024 Kalendár, 2024 Mesačné Inšpiratívne nástenný Kalendár Pre Dospelých, Projektanti Pre Office Kalendár Trvanlivé

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€18.46 €31.83

3KS Adulting Je Ťažké 2024 Kalendár, 2024 Mesačné Inšpiratívne nástenný Kalendár Pre Dospelých, Projektanti Pre Office Kalendár Trvanlivé

[Adulting je Ťažké 2024 Kalendár] Mesačné Inšpiratívne nástenný Kalendár je domáce a kancelárske dôležité, sledovať mesačné pripomienky, dôležité dátumy a udalosti s každým značné denne mriežky, motivuje a dáva vám istotu a kladný vzťah k dokončiť úlohy.

[High Quality] Robustný twin-wire záväzné pre otáčanie stránok ľahko + Federálneho sviatky zvýraznené farby + háčik na Zavesenie na závesné kalendár pružne + Rozhodol denne bloky (8 cm x11.5inch), s veľkými písanie priestor pre denné plánovanie.

[Budiace] Adulting je ťažké 2024 kalendár každá stránka obsahuje vtipný výrok vyjadrujúci nespokojnosť s vlastným životom vás povzbudiť, aby ste dosiahnuť ťažké veci.Motivovať sami seba, byť viac vynikajúci človek, každý mesiac.

[Široko Uplatňovanie] Predviesť, ktorí ste v štýle vytvorením krásne návrhár časopisoch, projektanti, zápisníky a viac s Adulting je Ťažké 2024 Kalendár.Našim cieľom je pomôcť vám pridať dôveru a vkus.

[Motivačný Darček] bohatú zbierku inšpiratívne kalendáre pre 2024 je určite poteší a prispôsobené na vedomie, kalendáre, podložky, aby nádherný darček pre seba, alebo niekoho.

Farba:Fialová

Materiál:Papier

Veľkosť:O 29x21cm

Obsah Balenia:

3 * 2024 Kalendár

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie