0

3D Papierový Kalendár 2024 Stôl Kalendára, Poznámok Rezbárstvo Model 3D Kalendár Socha Stôl Dekor DIY Poznámky Paper Art Domov

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€17.89 €35.78

Pobyt organizovaný v štýle s náš oko-lov 3D Memo Pad Kalendár 2024! Každá stránka predstavuje odtrhnite bezpečné a bez zápachu poznámok bez otrepov, ideálny pre jotting dole denne úlohy alebo dôležité pripomienky.Nezabudnite, narodeniny, Vianoce, Valentína, a viac s týmto pohodlné a zábavné kalendár.

Špecifikácia:

Produkt materiál: papier

Hmotnosť výrobku: 400g

Veľkosť produktu: (cca.)9*9*2.6 cm/3.54*3.54*1.02 palcov

Balenie Zoznam:

Trojrozmerný poznámok*1

Display box*1

Darčeková krabička*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Kreatívny Dizajn: Pozdvihnúť svoj stôl hra s týmto 3D Stôl Kalendárnom roku 2024. Jeho tvorivé a krásny dizajn sa skladá z kombinácie poznámok, s jedinečné textúry a detaily, ktoré robia to vyniknúť.Pobyt na vrchole úlohy s týmto oko-lov kalendár.

2.Spoľahlivé Materiály: Naše 3D stolový kalendár 2024 je vyrobený z bezpečného a bez zápachu, vysoko-kvalitný papier, ktorý je pevný a odolný, šetrné k životnému prostrediu, a opotrebovaniu.Môžete sa tešiť na živé 3D efekt kalendárneho bez obáv vyblednutie alebo trhaniu.

3.Efektívna Organizácia: Zabezpečte, aby ste už nikdy nezmeškáte dôležité udalosti s našimi 3D Stôl Kalendárnom roku 2024. Záznam a pripomenúť sami musíte mať úloh otočením poznámok na hotové ploche dekorácie.Tento kreatívny a funkčný kalendár pridáva osobnosť vašej práce.

4.Výnimočné Prevedenie: Táto 3D stolový kalendár 2024 je dobre remeselne bez otrepov, nie je ľahké sa zdeformovať alebo poškodiť, a stably umiestnené na všetky povrchy.Má hladký vzhľad a jemné detaily, ktoré ukazujú, vynikajúce spracovanie.

5.Výborný Darček Riešenie: Či už sú to vaši priatelia, rodina alebo kolegovia, tento 3D stolový kalendár 2024 je nádherný darček pre každú príležitosť.To nie je len praktické a krásne, ale aj ľahko zložiť a skladovať.Môžete si vybrať z rôznych vzorov a farieb, aby vyhovovali vášmu vkusu a štýlu.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie