0

Vnútorné Závesné Stolný Tenis Self-Príprava Pingpong Praxi Tréner Visí Pingpong Gule Tréning Tréning S Neútočícím Súperom Zariadenie Pre Deti

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€7.07 €10.10

Popis:

Simulovať reálne biť uhol, poskytujú reálny a efektívny tréning, pomoc deťom, zvýšiť ich fyzickú kondíciu a posilniť rodinné interakcie.Výška je nastaviteľná na uspokojenie potrieb rôznych výšok, a dospelí a deti sa môžu hrať.

Špecifikácia:

Názov Produktu: Krytý Stolný Tenis Tréningový Set

Materiál: ABS+PP

Veľkosť: cca 8.5*2*8 cm/3.34*0.78*3.14 v

Farba: modrá/červená/žltá

Balenie Zoznam:

1*Krytý Stolný Tenis Tréningový Set

Poznámka:

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly Kamery, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Výškovo Nastaviteľné] vyzýva Obaja dospelí a deti sa môžu hrať, pretože Visí Stolný Tenis Trénera výška môže byť upravené tak, aby vyhovovali pestrý výška požiadavky.Vhodné pre mladých ľudí, dospelých, seniorov a detí.

2.【Poskytnúť Reálny a Efektívny Tréning] vyzýva Visí Pingpong Tréner simuluje skutočné biť uhol a dáva reálnom svete pokyn.To môže úspešne odskočiť do 180 stupňov, a hrať nie je obmedzené miesto alebo osobu.

3.【Cvičenie Reflexy] vyzýva Krytý Stolný Tenis Školenia Nastaviť bude testovať vaše zručnosti, reflexy, a koordinácie očí a rúk a poskytuje zábavu.Zmyslová integrácia vzdelávania je nevyhnutnou kurz pre deti.

4.【Ochrany životného prostredia] vyzýva Vnútorné Závesné Stolný Tenis je vyrobená z ekologicky šetrných ABS materiál, bezpečné a spoľahlivé, môžete ho použiť s dôverou.Začnite váš stolný tenis cesty kedykoľvek a kdekoľvek!

5.【Skvelý Darček Výber] vyzýva Svoje deti zbožňujú vnútorné závesné stolný tenis, ktorý je úžasný darček pre deti a zlepšuje rodič-dieťa vzťahy.Hrať hru stolný tenis s deťmi doma!

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie