0

Univerzálna Mäkká Fotoaparát Profesionálne Flash Difúzor Softbox Pre Speedlights Zvýšiť Na Yongnuo Yn560 Pre Canon 600EX-RT

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€0.46 €0.76

Funkcie:

*Svetlo difúzor: Tento univerzálny mäkké blesk fotoaparátu difúzor softbox je určený na prevod ostré svetlo z napájané batériou flash do mäkšie rozptýlené svetlo, účinne redukuje tiene a zmäkčenie hot spots.Naše testovacie fotografie preukázať vynikajúcu kvalitu rozptýleného svetla.

*Rýchle a pohodlné nastavenie: Tento softbox je možné nastaviť a zložený v priebehu niekoľkých sekúnd.Jeho prenosný a ľahký dizajn je ideálny pre obe na-umiestnenie a štúdiovej fotografie.

* Jednoduché použitie: Posuňte mäkké rámček okolo prednej strane blesku a môžete vyraziť.Poskytuje jednoduché riešenie na dosiahnutie mäkké a plošné svetelné efekty bez potreby pre komplexné úpravy alebo ďalšie nástroje.

*Univerzálny kompatibilita: Táto softbox je kompatibilný s rôznymi speedlight modely, vrátane ale nie obmedzený na Speedlight 430EX pre Yongnuo yn560, pre Canon 600EX-RT.Ponúka univerzálne nasadenie a zaručuje konzistentné a spoľahlivé výkon v rôznych flash jednotiek.

*Dôležitá poznámka: uvedomte si, že kamery a flash jednotky nie sú súčasťou tohto produktu.Skontrolujte kompatibilitu vášho konkrétneho fotoaparátu a blesku pred kúpou.

Špecifikácie:

Súčasťou Meno:Blesk Fotoaparátu Difúzor

Materiál:látkové

Veľkosť:Univerzálna

Farba:Čierna

Obsah Balenia:

Mäkké tkaniny pokrytie*1

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : iHseno
  • Kompatibilné Značky : Canon
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie