0

Trieda Izba Grafy Praktické Veta Pásy List Vrecku Grafy Homeschool Spotrebný Materiál Na Vyučovanie Školy Učiteľ Angličtiny Pomôcky Pre

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€10.39 €14.85

Naša Malá Abeceda Graf je ideálny doplnok k vašej triedy alebo homeschool nastavenie, s roztomilý znak karty a veta príklady pre dostatočné vzdelávania.S tromi posilnené osadené priechodkami, je to jednoduché pozastaviť všade tam, kde ho potrebujete.

Špecifikácie:

Názov: Štandardné Vrecku Graf

Veľkosť produktu: o 70*86 cm/27.56*33.86 v

Balenie Zoznam:

1* Štandard Vrecku Graf

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zvýšenie Vašej Triede s Ohromujúci Jablká v Tvare Vrecku Graf: Toto vrecko graf funkcie roztomilý jablká tvary a jedinečný dizajn, ktorý bude robiť vaša prostredie na učenie viac oko-lov a zábavy.Robustné materiálu a veľké vrecká môže mať rôzne predmety a vydrží dlhý čas.

2.Posilnené Kvalita: Naše Štandardné Vrecku Graf sa môže pochváliť odolné PVC tvrdé listy, ktoré nebudú nosiť dole ľahko, zabezpečiť transparentné vrecká zostať na mieste.Udržať veta a znak karty bezpečné, zatiaľ čo nádherné voľný názory s týmito opotrebovaniu vrecká.

3.Modernizovať Učebne Manažment: Zachovať vaše triede poriadok s týmto štandardom vrecku graf hrajú vrecká, ktoré môžete použiť na zobrazenie karty, fotografie a poznámky kdekoľvek.Závesy to je jednoduché s tromi posilnené osadené priechodkami ideálny pre zavesenie na triede stien, dverí alebo okna.

4.Vzdelávanie Rozvoj: Posilnenie jazykových zručností s čírymi vreckami, mini veta barov a dostatok priestoru na predstavenie novej slovnej zásoby a matematické pojmy.Pohodlne ukážky učebných materiálov v 6 priestranný riadkov.

5.V triede Musia Mať: Štandardné Vrecku Graf je ideálny triede a domov školy príslušenstvo pre kreatívne a interaktívne vzdelávacie aktivity.Ideálne pre skupiny usmernenie, rodiny a celej triedy demonštrácie, je potrebné mať pre zvýšenie vzdelávacie skúsenosti.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie