0

Morské Nehrdzavejúcej Ocele Loď Pod Vlajkou Pól Železničnej Mount Držiak Zamestnancov So Stojanom Adjutable Pre Jachty

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€7.45 €10.64

Odrážky:

1.Robustná A Odolná: Táto loď flag držiak je vyrobený z 304 nerezovej ocele, odolné a robustné materiálu, ktorý odoláva silným vetrom a poveternostnými podmienkami.

2.Vhodnú Veľkosť: Táto loď pod vlajkou držiteľ prichádza s koľajové svorky, ktorá sa hodí 7/8" alebo 1" priemer koľajnice, takže môžete ľahko pripojiť na vašu loď bez akýchkoľvek nástrojov.Tyč dĺžka je 40 cm/15.74 v, ktorý je vhodný pre väčšinu loď vlajky.

3.Jednoduchá Montáž: môžete nainštalovať túto loď pod vlajkou držiteľ sami so jednoduchá montáž a žiadne ďalšie nástroje, ktoré sú potrebné.Je navrhnutý tak, aby bolo jednoduché a pohodlné použitie.

4.Hrdza-Dôkaz A Elegantné: S krásnym zrkadlo-ako dokončiť tento loď pod vlajkou držiteľ je vysoko leštené a má silné vytrvalosť.To nie je ľahké hrdze, takže si môžete vychutnať svoju vlajku zobrazenie na dlhú dobu.

5.Široké použitie: Tento držiak môžete sa zmestili rôzne typy lodí, ako sú OH, marines, jachty, rybársky čln, pontón loď a ďalšie.Môžete ľahko pripojiť na vašu loď a zobraziť vlajku hrdo.

Táto loď pod vlajkou pól montáž je vyrobená z odolného materiálu, ktorý vydrží veľmi nepriaznivých poveternostných podmienkach.Má koľajové svorky, ktorá sa hodí 7/8" alebo 1" priemer koľajnice a môže byť inštalovaný sami v priebehu niekoľkých minút.Je vhodný aj pre RVs a iné vozidlá.

Špecifikácia:

Názov výrobku: Nerez železničnej umiestnený stožiar base

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

Veľkosť:

Dĺžka: cca 40 CM/15.75 palcov

Železničnej Svorky: Na 7/8 palcov

Balenie Zoznam:

1pc x loď pod vlajkou holde

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Dĺžka : 40cm
  • Číslo Modelu : Z nehrdzavejúcej ocele železničnej umiestnený stožiar base
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie