0

Drevo Entryway Hat Stojan Na Stenu, Drevo Štátny Stojan Záves Lepidlo Na Drevené Steny Kabát Háčik Stojan Pre Šatky Slúchadlá Uterák V Spálni

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€6.35

Tieto masívneho dreva kabát háčiky sú vyrobené s heavy-duty lepidlo a masívneho dreva pre dlhú životnosť.Oni skrášlenie vašej oblasti a obidve sú funkčné a dekoratívne.Ak chcete dokončiť inštaláciu, len pritlačte na chvíľu.Priniesť niektoré teplo a organizácie do vášho domu.

Špecifikácia:

Názov: Drevené Steny Hák

Hmotnosť: 60 g

Veľkosť balenia: (cca.) 3*10*10 cm/1.18*3.94*3.94 palcov

Druh tipy:

1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla a fotografovanie schopnosti, atď., tam môže byť mierne farebné rozdiely na obrázkoch niektorých výrobkov, a farba je predmetom skutočného produktu!

2. Vzhľadom na rôzne ručné meranie, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

Balenie Zoznam:

1* Drevené Steny Hák

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Dobre Robil: Vyrobené z masívneho dreva materiál, tieto nástenné háčiky ponúkajú trvanlivé riešenie.Prírodná textúra a teplo z dreva prinesie príjemný pocit vášho priestoru.Ideálne pre usporiadanie položiek a pridáva nádych rustikálne kúzlo do každej miestnosti.

2.Vhodné na Prevádzku: Nie nechty alebo otvory potrebné s týmito dreva stenu háčiky.Silné lepidlo nie je poškodiť steny a bezpečne drží rôzne predmety so silným nosnosti.

3.Vynikajúce Prevedenie: Ak chcete, aby váš domov dizajn a jedinečný vkus, tieto drevené nástenné vešiaky sú ideálne.Dotyk elegancie je pridaný tým, že kombinuje praktickú prerušenia náležitosti s vynikajúcou kvalitou spracovania a prírodného dreva a obilia.

4.Jednoduchá Inštalácia: Získajte Dreva Stenu Háčiky až v priebehu niekoľkých sekúnd náš jednoduchý proces inštalácie.Jednoducho odtrhnite ochrannou fóliou na zadnej strane a prilepte háčik na čistý, rovný stenu.Stlačte ľahko za pár sekúnd a máte dobré ísť!Žiadne vŕtanie alebo skrutky potrebné.

5.Všeobecne Platné: Tieto drevené steny háčiky sú ideálny pre zavesenie oblečenie, klobúky, kuchynské potreby, a viac v obývacej miestnosti, spálne, kúpeľne, alebo akékoľvek iné miesto.Budú robiť svoje miesto viac upratané, čisté a riadne.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : Drevo
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie