0

136.1 OM136.1 Hliníkovej Zliatiny Ladenie Vidlica s Kladivá pre Liečenie Čakier, Zvukovej Terapie, Odľahčovacia

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€9.24 €14.21

Ak chcete aktivovať vaše tuning fork, držte sa čo najbližšie k konci rukoväte.Pre dosiahnutie najlepších výsledkov, štrajk tuning fork jemne proti tvrdom povrchu v blízkosti, kde tines konca.Všimnite si, že nemusíte štrajk tuning fork veľmi ťažké proti objekt aktivovať.

Účinnosť: Nastavenie vidlice účinne zmierňuje stres a napätie pre pokoj a hlbokú relaxáciu.Vibračné frekvencie uvoľnené po ťuknite na položku jemne stimuluje bunky k uvoľneniu oxidu dusnatého, prináša informácie o stave fyzickej a psychickej stability a relax.Vhodný pre ľudí s fyzickej bolesti, zlepšenie nespavosť, psychické traumy, úzkosť, Reiki praxe, meditácie, vyučovanie, atď.

Krásne Darčeky: elegantná taška a premyslený dizajn, táto úprava vidlica set je skvelý darček na Valentína, Deň otcov, Promócie, Narodeniny, Propagácia, Dovolenku.Je to skvelý darček pre učiteľov jogy, meditácie milovníkov, milovníkov hudby a každý pevný pracovník.To bude prinášať jasné a skvelý zvuk pre každého, dokonca aj vaše krásne zvieratá.

Farba:Fialová

Materiál:hliníková zliatina

Obsah Balenia:

1 x dolné časti stehien(náhodné farby, neakceptujú zadaný farba)

1 x tuning vidlice

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie