0

Zaťahovacie Lievik Multi-funkčné Drip-Zadarmo olejovým Filtrom Multi-funkčné, Flexibilné Zúženia Pre Tankovanie, A Automobilový

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€2.70 €5.41

Popis:

1. Motocykel Hmôt Lievik je silný a robustný.

2. To sa uistite, že olej je úplne nalial v, bez toho, že by pretekala alebo nečistoty, úspora finančných prostriedkov.

3. To môže byť použitý, ak chcete vymeniť alebo pridať tekuté.Dobrým pomocníkom pre auto/motocykel opravovne a rodinného života.

Vlastnosti:

Názov: lievik

Materiál: ABS

Balenie zoznam:

1*lievik

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vyrobené z Kvalitných Materiálov: Univerzálny Paliva Lievik môže slúžiť dlhšie, pretože je vyrobené z kvalitného ABS materiálu.Takže je veľmi stabilná a odolná, ktorý je vhodný pre dlhodobé použitie.

2.Úspora Nákladov: Tento Motocykel Olej Zúženia môžete uistiť, motorový olej je úplne nalial bez pretečeniu alebo nečistoty, takže ho môžete ušetriť peniaze pre vás.

3.Pohodlné Používanie a Čistenie: Multi-funkčné Drip-Zadarmo Olej Filter môže byť jednoducho vloží do nádoby alebo kontajnera.To je únik-zadarmo a škvrny-free, a ľahko ovládateľný.

4.Široký Rozsah použitia: Toto Auto Hmôt Zúženie môže byť široko používané v automobilovom priemysle, poľnohospodárstvo, ťažký priemysel a spracovateľský priemysel.

5.Praktický Nástroj: Toto Anti-Splash olejového Filtra je veľmi vhodný pre použitie v oleja, autá, nákladné automobily, motocykle, a iné vozidlo chladivá.To vám pomôže hladko prenos kvapalín.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie