0

Propán Náplň Adaptér Hadice Propán Rozšírenie Náplň Hadica s Rozchod a ON/Off Ventil regulácie pre 1 LB Propán GasTank

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€23.27 €40.12

Na propán rozšírenie prepnite ovládací ventil na doplnenie potrubia.Nástroje na nástroj v tme svietiť v noci na pomoc môžete čítať a sledovať plyn.Správne dekoratívne hadice pre tento propylénu doplnok môžu byť znovu naplnená 1-libra camping fľaše a priamo napojené na 20-50 libra Popionine nádrž na vodu.To je veľmi výhodné pre tých, ktorí majú veľké nádrže na skladovanie.

Hadice z stánky pripojený k 1 libra nádrže adaptér je vyrobený z pevnej mosadze, aby sa zaistila bezpečnosť, trvanlivosť a nepretržité používanie.Anti -aging, anti -korózne, tepelnú odolnosť, tepelnú odolnosť, pevne vzduchu, flexibilita môže zabezpečiť tesnosť, stabilitu a stabilitu vzduchu.

Dĺžka je 5FET / 59 cm / 150 cm.Spojenie-QCC1/Type1 konektor 1-inch x 20 žien leštenie valca. 350PSI menovité napätie rozťahovanie hadice.Poane adaptér doplnok hadica je veľmi jednoduché, a to je opravená rýchlo.To sa dá ľahko pripojiť k malého valca bez malý propylénu nádrž bez malých 1 libra akrylových nádrž alebo účtovná to s vami.Je vhodný pre ohrievač, prenosný gril, tábor pece, stolný gril, atď.

Môžete ľahko pripojiť veľký valec 1 -libra malé ústnej.QCC1 adaptér dizajn má príliš veľa na ochranu zariadenia, kvantitatívne poriadku, môže vám jasné, ľahko čitateľné a monitor plyn úrovniach.

Prosím, pripojte QCC1 adaptér na váš prvý otvoriť plynu na niekoľko sekúnd, a potom pripojte 1 -libra dekorácie malé vodné nádrže, alebo ho využívať.Ak nechcete, aby sa doplniť, prosím, zatvorte doplnok ventil.

Farba:Foto Farba

Materiál:PVC potrubie+mosadz

Obsah Balenia:

1 x Plynového potrubia

1 x Plynu spp

1 x Surové pásu (náhodné farby, neakceptujú zadaný farba)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie