0

Magnetické Pickup Tool S LED Svetlá, Telescoping Magnet Baterka, Pre Mužov, Údržbár, Manžel, Priateľ, Mu Otec Trvanlivé

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€12.10 €24.70

Osvetlenie ťažko prístupných oblastí: S tromi super jasné LED žiarovky a 360-stupňové osvetlenie, to Rozšíriteľný Magnetické Baterka poskytuje svetlo, kde väčšina baterky nemôže ísť.Ideálny pre objavovanie tmavých rohov a úzkych priestoroch.

Všestranné a spoľahlivé: Postavený s vojenskými kvalitnej hliníkovej zliatiny, táto baterka je odolný proti poveternostným vplyvom a shockproof, čo je vhodné na rôzne outdoorové aktivity ako je táborenie, člnkovanie, rybolov, a dokonca aj cestné núdze.

Pohodlný a flexibilný dizajn: rozšíriteľný kmeňových a flexibilné krku umožňujú jednoduché nastavenie a polohy, čím zabezpečuje, že môžete priame svetlo presne tam, kde ju potrebujete.Magnetické hlavy a base tiež príde vhod, vyzdvihnutie podložky, skrutky, matice alebo skrutky, keď potrebujete extra pomocnú ruku.

Pripravené na použitie: Toto svietidlo sa dodáva s (4) LR44 batérie a nerezovej ocele vrecko klip, zabezpečiť, aby ste vždy pripravení na akúkoľvek situáciu

[Lampa perličiek model]:3 high-brightness F5led vinuté perly

[Objektív materiál]:ABS

[Pracovného mechanizmu]:jeden a jeden z

[Lumen]:Približne 20 lúmenov

[Napájanie forma]:4*LR44 gombíkové batérie (vstavané produktu)

[Pracovné napätie]:6V

[Prepnúť režim]:Stredné tlačidlo

[Nepremokavé úroveň]:Nepremokavé úroveň: kmeňové rainproof, nie je vhodný pre potápanie

Produkt má zabudovanú anténu a hadice.Hlavy môže byť predĺžená na 575mm, a hadica môže predĺžiť baterka hlavu na jednom mieste a ohýbať.Hlava a chvost majú silné magnety.V kombinácii s hadice antény, malých častí, ktoré nie je možné dosiahnuť strane môže byť absorbovaná a odstaviť.Je to dobrý pomocník pre opravu obchody ak chcete opraviť stroje!

Farba:Čierna

Materiál:Hliníková zliatina

Obsah Balenia:

1 * Magnetický Pickup Tool

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Dropshipping

1) akceptujeme dropshipping, máme veľa skúseností v dropshiping a nebude klásť žiadne reklamy a materiálov v objednávke.

2) akceptujeme CSV file (Súbor programu Excel) spracovať objednávku pre hromadné objednávky.Stačí zaplatiť na jednu objednávku na Collectionsk.sk.Budeme spracovanie vašej objednávky accoring do súboru programu excel.môžete nám poslať CSV súbor, ktorý všetky kontakty customerrsquos informácie (Meno, e-mail, adresa etchellip) a objednávky info( farba, množstvo).Budem ponúkať celkovú cenu.Stačí umiestniť jednu objednávku na Collectionsk.sk, po budete platiť za to.Sme si nahrať súbor do nášho systému a spracovanie vašej objednávky accoding k vášmu súboru.

Po tom, čo sme loď sa, aby som vám zašleme späť CSV súbor s kódov sledovania.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Je Žiarovky Zahrnuté : Áno
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie