0

Kvalita Ovzdušia Monitor 5 V 1 Polovodičové Ic Snímač Vlhkosti Vzduchu, Teploty Kvality V9y3

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€14.56 €25.53

Špecifikácia:

Názov:kvalita Ovzdušia br/>Farba:Biela

Materiál:ABS

Veľkosť: 10*3.5*7 cm/3.94*1.38*2.76 palec

Kapacita batérie:1200 mAh

Popis:

JEDNODUCHÉ POUŽITIE: dlhé stlačte tri sekundy pre zapnutie dve minúty automaticky zistiť kvalitu údajov vo vzduchu, aby ste získali presné čítania, prosím, použite náš vzduchu monitorovanie kvality vo vnútorných priestoroch, kde sú dvere a okná sú zatvorené.

JEDNODUCHÝ TEST: Udržať vzduch v čistotu vášho domova a zdravie s našou 5-v-1 vzduchu monitorovanie kvality.Je to presne meria CO2, metanol, TVOC, HCHO, vlhkosť a teplotu, takže môžete sledovať vaše prostredie na všetky časy.

PRESNÉ A SPOĽAHLIVÉ: Naše kvality ovzdušia monitor používa rýchlo reagovať, citlivý chip zachytiť elektrochemické reakcie a poskytnúť presné hodnoty.Dual-farba a hlasové upozornenia, informovať vás o aktuálnom kvality ovzdušia.

DLHO KAPACITA BATÉRIE: Naše monitory prísť s 1200 mAh nabíjateľná batéria a dodávaného USB kábla až do 10 hodín v pohotovostnom režime.Už nikdy nebudete musieť starať o malú moc.

BEZPEČNÉ A ÚČINNÉ: Náš dizajn mriežky umožňuje lepší odvod tepla z viacerých uhlov počas prevádzky, prevencia prístroj pred prehriatím a poskytuje presnejšie údaje.

PRENOSNÉ A POHODLNÉ: Vziať naše kompaktný monitor s vami, nech ste kdekoľvek, aby ste vždy dýchanie čistého vzduchu.Ideálne pre rodiny s deťmi, deti a tehotné ženy.

zoznam balíkov:

1*Monitorovanie Kvality Ovzdušia

Ďakujeme za vašu podporu!Vitajte kúpiť od nás!Garantujeme kvalitu našich výrobkov.budeme pripravení odpovedať vám čo najskôr.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : CM-05
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie