0

Ženy Panvového Dna Svaly Posilnenie Tréner Hip Výťah Ženské Stehná Nohu Výkon Vnútorné Stehná Fitness Športové Vybavenie

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€2.33 €5.19

Ženy Panvového Dna Svaly Posilnenie Tréner Hip Výťah Ženské Stehná Nohu Výkon Master Vnútorné Stehná Toner Rodinné Fitness Športové Vybavenie

Panvového dna tréner konkrétne ciele a cvičenia, vaše svaly panvového dna, ktoré môžu pomôcť zlepšiť ovládanie močového mechúra.

Panvového dna cvičenia cieľ všetkých hlavných svalových skupín v oblasti stehien, aby vám pomôžu posilniť, tón a pretvoriť vaše nohy.

Panvového dna svaly tréner je vyrobený zo silného PP plastu, ktorý je tiež jednoduché použitie v pohodlí vášho domova.

Okrem zacielenia na stehná, toto všestranné fitness nástroj môže byť tiež použitý na tón a posilnenie iných častiach tela, ako sú glutes a rameno.

Nohy panvového dna tréner môže pomôcť opraviť svalové poškodenie z pôrodu alebo iné traumy a zlepšiť celkovú svalovú silu a pevnosť.

Popis:

Predstavujeme stehenného svalu tréner, všestranné fitness nástroj navrhnutý tak, aby vám pomôžu posilniť a tón vašich nôh v pohodlí vášho domova.Vyrobené zo silného PP plastu, tento panvového dna svaly tréner je trvanlivé a ľahko sa používa.

Panvového dna cvičenia sú známe a zacieliť tak na všetky hlavné svalové skupiny v stehien, pomáha pretvárať a tón vašich nôh.Ale to nie je všetko - tento tréner konkrétne ciele a cvičenia, vaše svaly panvového dna, ktoré môžu zlepšenie kontroly močového mechúra a celkovej svalovej sily.

Nie len stehná, to fitness nástroj môže byť tiež použitý na tón a posilnenie iných častiach tela, ako sú glutes a rameno.Či už ste zotavuje z pôrodu alebo hľadáte zlepšiť svalovú pevnosť, nohy panvového dna tréner môže pomôcť opraviť poškodenie svalov a zvýšiť celkovú pevnosť.

Prevziať kontrolu nad vaše fitness cesty s stehenného svalu tréner.Posilnenie, tón, a pretvoriť vaše nohy s tento všestranný nástroj, ktorý ponúka pohodlie a účinnosť.

Názov Položky: Stehenného Svalu Tréner

Materiál: PP

Štýl: Moderné

Funkcie: Ergonomický Dizajn, Jednofarebné, Bedrového Kĺbu Výťah

Veľkosť Detaily:

L: 16 cm/6.3", W: 12 cm/4.72" (Cca.)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 x Stehenného Svalu Tréner

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Typ športy : Silový Tréning
  • Školenia Stránky : Nohy
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie