0

Auto Správu Káblov, Lepidlo Auto Káblové Vedenia Drôtu Pásky Vlákniny Elektrické Textilná Páska Tepelne Odolné Drôty Vedenia Pásky Pre

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€3.21 €6.42

Textilná Páska Automotive je univerzálna páska, ktorá môže zlepšiť komfort jazdy podrobne montáž vzhľad rôznych materiálov v aute.Či už potrebujete opraviť alebo ochranu vášho interiéru, môžete si byť istí, pomocou tejto pásky.To je erózia-odolný a má dobré mäkkosť a pružnosť pre jednoduché aplikácie.

Špecifikácia:

Typ Položky: Automobilový Káblové Vedenia Pásky

Lepidlo Typ: Prírodný Kaučuk

Podporný materiál: PET fleece

Farba: Čierna

Priľnavosť na oceľ: 3 N/cm

Ťažnosť pri pretrhnutí: 20%

Pevnosť v ťahu: 37 N/cm

Teplotná odolnosť: 105°

Odpočinúť si sily (roll šírka > 9mm) 9 N/roll (30 m/min)

Hluku, tlmenie (dB) 5,5 dB / triedy C (podľa LV312)

Celková hrúbka: cca. 250 mikrónov

Šírka: cca 15/19 MM

Celková dĺžka: (cca.) 15m/49.21 nohy

Balenie Zoznam:

Drôt postroj pásky*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pocit Jedinečnosti: To auto drôt balenie auto pásky znižuje hlučnosť a opotrebovanie medzi drôty a iné diely, zvýšiť komfort jazdy a predlžuje životnosť automobilových dielov.Má tiež unikátne funkcie, vysoká teplotná odolnosť, ktorá udržuje pásky z topenia alebo odlúpnutie.

2.Jednoduchá obsluha: To auto drôt balenie auto páska má silnú priľnavosť, ktoré môžete prispôsobiť vzhľad rôznych materiálov a udržať ich v bezpečí.To môže tiež byť aplikovaný a odstránená bez námahy, bez zanechania akýchkoľvek známok.

3.Vynikajúci Materiál: Vyrobené z prírodného kaučuku, toto auto páska neobsahuje žiadne škodlivé látky, ktoré môžu poškodiť vaše auto, alebo vaše zdravie.Je bez zápachu a spoľahlivé, takže si môžete byť istí, použitia je pre vaše auto-drôt balenie potreby.

4.Výnimočné Prevedenie: To auto drôt balenie auto páska má kvalitný materiál a hladkú a rovnú plochu.Pretože jeho vynikajúce spracovanie, to nezhoršuje alebo zlyhať z dôvodu vlhkosti a olej.Je tiež odolný voči vode, oleju, kyseliny-odolný a alkalických-odolné.

5.Drvivá Aplikácie: To auto drôt balenie auto pásky pracuje pre rôzne auto káble, bez ohľadu na ich tvar alebo veľkosť.Môžete znížiť a rozšíriť ju slobodne, a z jeho mäkkosť a pružnosť.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie