0

Drevené Korálky Garland Modlitba Korálky Dom, Zrubové Prírodného Dreva Perličiek String Dreva Perličkové Girlandy Na Statku Stene Visí Ozdoby

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€3.81 €7.62

Popis:

1. Vianočné Drevené Guľôčky Veniec je vyrobený z dreva a plátna, ktoré je bezpečné a spoľahlivé.

2. Je vhodný ako vynikajúci darček pre rodinu a priateľov na výročie, festivaly, Vianoce, Nový Rok, Valentín, a iných príležitostiach.

3. To môže byť zavesený na krb, steny alebo Vianočný stromček pridať slávnostný nádych.

Špecifikácia:

Názov: Drevené Guľôčky Bambulka

Produkt materiál: Hemu, prírodné lano

Hmotnosť výrobku: 55g

Veľkosť produktu: O 58 cm (22.83 palcov) dlhodobé

Balenie Zoznam:

1*Drevené Guľôčky Bambulka

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Žiadny Zápach: navrhli Sme Vianočné Drevené Guľôčky Veniec s drevom a bielizeň tak to trvalé, nebude zlomiť alebo klesať, a nie je cítiť zle.Môžete ho použiť viackrát.Je bezpečná a spoľahlivá a dobrá voľba pre dekorácie.

2.Kreatívny Darček: môžete dať Drevené Korálky Garland s Strapce ako skvelý darček pre vašu rodinu a priateľov na výročie, festivaly, Vianoce, Nový Rok, Valentín a viac.

3.Používa sa na Vianoce Dekor: Drevené Guľôčky Strapec mieša s prírodou a je viac rustikálny.Je plný sviatočnú atmosféru, a môžete ho použiť ak chcete vytvoriť nádherné dekorácie pre váš domov, aby vyhovoval vašim rôzne dekoratívne potreby.

4.Rôzne Aplikácie: môžete zavesiť na Vianočný Strapec Garland na kvetináče, svietniky, murár pohárov, steny, okenné, plášte alebo staré platne.Vyzerá to krásne a štýlové, vhodné pre domáce dekorácie, výzdoba materskej školy, holiday party dekorácie, atď.

5.Použitie Ľahko: Ľahko zavesiť a skladovať, Drevené Korálky Garland môžu byť zavesené na krb, steny alebo Vianočný stromček pridať slávnostný nádych.Jej celková dĺžka je 102 cm / 40.15 palcov.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh : Nástroj Ruka Časti
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie