0

Neznížila Sťahovák Auto Neznížila Odstránenie T Bar Neznížila Odstraňovač S 10 Vymeniteľné Zariadenia Karty Uhlíkovej Ocele Neznížila Odstrániť Sťahovák Sacie Kladivo

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€19.24 €38.48

Opraviť tie otravné preliačiny, krúpy škody, a viac s našou duté opravu zariadenia.Silný, odolný a ľahko ovládateľný na automobily všetkých typov.Rozlúčiť sa drahé opravy účty s týmto cenovo dostupné a efektívne riešenie!

Názov produktu: Neznížila Sťahovák

Produkt materiál: uhlíková oceľ, pc

Hmotnosť výrobku: cca 1000 g

Veľkosť balenia: 45*12*6TYP (17.71*4.72*2.36 palec)

Teplé pripomienka: rozmery Produktu/obrázky sú všetky namerané a prijať manuálne.Prosím ťa, odpusť mi pre mierne odchýlky.

Zoznam:

Neznížila Sťahovák*1 alebo

Neznížila Sťahovák*1+Sťahovák Karty*10

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Bezpečné Neznížila Odstránenie: Ľahko opraviť duté preliačiny na vašom vozidle s našimi neznížila ramenami.S jednoduchá obsluha, umiestnite prísavku nad neznížila a vytiahnuť hore.

2.Robustnej Konštrukcie: S jeho kovového materiálu a jemne kované konštrukcie, to neznížila zariadenia sa môže pochváliť robustnej konštrukcie, ktoré dokážu pracovať s extrémnym tlakom.Jeho vynikajúcu pevnosť a odolnosť, aby to ideálny nástroj pre všetky neznížila odstránenie prácu.

3.Efektívne Opraviť: Odstrániť a škrabance, preliačiny bez námahy, s týmto neznížila ramenami.Jeho výhodná prísavky dizajn umožňuje jednoduché opravy, použiteľné na ľubovoľný kovový povrch, čím ušetríte čas a peniaze.

4.Rozmanité Funkcie: Naše neznížila sťahovák je prevratnú zmenu, keď príde, aby sa neznížila odstránenie.Je univerzálny a slúži na opakované použitie, čo je ideálne riešenie pre krúpy škody, dvere dings, a drobné preliačiny.

5.Multi-Povrch Použitie: bez Ohľadu na to, či je to AUTO, motocykel, práčku alebo chladničku, to neznížila sťahovák dostal sa na vás vzťahuje.Opraviť drobné na veľké preliačiny s presnosťou a jednoduchosť používanie tejto univerzálny nástroj.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : Neznížila Sťahovák
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie