0

24Pcs Bavlna Candy Bag 4×5.5 Palcový Viacúčelový Kalendár Taška Slávnostné Koberčeky Dizajn Opakovane Skladovanie Taška Candy Darček Skladovanie

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€13.62 €19.46

Farba : Červená, Biela

Materiál : Bavlna

Štýl : Moderné

Téma : Vianoce

Počet Položiek : 24 Sada 24 Koberčeky Skladovanie Tašky: Táto sada obsahuje 24 bavlna skladovanie tašky, 24 klipy a 10 metrov, konopné lano ideálny pre utriedenie a ukladanie drobných predmetov počas Vianočnej sezóny.Každá taška ponúka klasické Vianočné koberčeky dizajn, dodáva slávnostný nádych do vášho domova.

Všestranné Použitie: Tieto skladovanie tašky sú nielen skvelé pre organizovanie malých predmetov, ale tiež môžu byť použité pre gifting alebo ako opakovane darčekové tašky.Naplniť ich cukríky, malé darčeky, alebo dokonca ich používať ako Adventný kalendár podľa číslovanie každý vak a ich naplnení denne prekvapení.

Vysoko-Kvalitnej Bavlny Materiál: Tieto úložné vaky sú vyrobené z vysoko kvalitnej bavlny, zabezpečiť trvanlivosť a dlhú životnosť.Na robustná konštrukcia zaisťuje, že tašky môže mať rôzne predmety, nerozťahuje alebo trhaniu.

Pohodlné, Veľkosť: Každý úložný vak opatrenia [vložiť rozmery], poskytuje dostatok priestoru pre rôzne drobnosti.Sáčky sú dostatočne veľké na to, podržte ozdoby, šperky, malé hračky, alebo iné náležitosti, kým ešte je kompaktný a ľahko sa skladuje.

Jednoduché Použitie: Tieto skladovanie tašky funkcie šnúrkou uzavretie, čo vám umožní bezpečné obsah vo vnútri.Šnúrkou, tiež slúži ako rukoväť, takže je vhodné vykonávať alebo zavesenie tašky.Do tašky sa dajú ľahko otvárať a zatvárať, zabezpečiť bezproblémový prístup na položky, uložené vo vnútri.

Slávnostné Koberčeky Dizajn: Vianočné kockovaný vzor na uskladnenie tašky dodáva dotyk tradičné dovolenku kúzlo vášho domova.Klasický dizajn zhoduje aj s inými Vianočné dekorácie, takže je ideálny doplnok do vášho slávnostné setup.

Package Vrátane:

24×Taška

24×Klipy

1× 10 Metrov, konopné lano

  • CN : Šanghaj
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : BAVLNA
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie