0

Dolné Stehno Kontajnerov Držať Až 10 Párov Bubon Palice Stabilné A Odnímateľný, Puzdro Bicie Súpravu Potrieb Pre Hudobné Festivaly Bary

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€10.37 €25.94

Udržať vaše dolné časti stehien usporiadané a ľahko prístupné pomocou našich odolné dolné stehno Tašky.Predstavovať vymeniteľné vrecia, ktoré môžu mať rôzne dolné stehno veľkosti, tieto kontajnery sú ideálne pre nahrávanie miestnosti alebo na javisku.

Špecifikácie:

Názov: dolné stehno taška

Materiál: Oxford handričkou + kov

Veľkosť produktu: (cca.)27*26 cm/10.63*10,24"

Balenie Zoznam:

1pc*Bubon stick holde

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Efektívne Skladovanie: Tento bubon stick držiak sa zmestí približne 10 párov dolné časti stehien, takže môžete mať často dosť zálohy palice pre svoj výkon.Je vyrobená z hustej oxford tkaniny tkaniny, ktorá je trvanlivé a ľahko sa čistí.

2.Ideálne Pohodlie: Naše dolné stehno držiak sa môže pochváliť odolnou hliníkovou klipy, ktoré držia pevne, takže je sklzu-odolná a spoľahlivá aj počas náročných výkonov.Jeho odolný materiál zaisťuje dlhodobé použitie, ideálny pre avid bubeníkov.Udržať vaše dolné časti stehien bezpečné a dosah.

3.Hygienické Skladovanie Riešenie: zabezpečením vaše dolné časti stehien v Bubne Stick Držiteľ, môžete sa rozlúčiť s nevhodným palice a dobrý deň, pre jednoduchý prístup počas predstavenia.Je odnímateľný, puzdro je možné pohodlne prať v upratovanie, zabezpečiť vaše dolné časti stehien zostávajú v čisté a hygienické prostredie.

4.Maximalizujte Svoj Čas: bez Námahy ukladať a obnoviť vaše dolné časti stehien s týmto praktické dolné stehno kontajner, ideálny pre domáce a fázy používať.Rozlúčiť sa premárnený čas a prerušenia počas predstavenia.

5.Rozšírené dolné stehno Skladovanie: Pozdvihnúť vašu hru na bubny hra s týmto organizátor, ktorý pojme až 10 párov dolné časti stehien, takže ich ľahko prístupné pre hudobné festivaly, bary, koncerty, a domáce nahrávacie štúdiá.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : Bubon Stick Držiteľ
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie