0

3 Kus Šperky Kliešte,Mini Kliešte,DIY Kliešte, Kliešte Pre Šperky Lištovanie Opravu, Výrobu, Šperky, Nástroje, Stavebnice,Nožnice na Drôt

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€8.92 €16.23

[Kvalitné Šperky Čo Kliešte]: Odborná šperky čo kliešte sú vyrobené z vysoko kvalitného kovu, ktoré sú robustné a hrdzu dôkaz pre dlhý čas používať.Šperky kliešte s hladké leštené plochy, ktoré sú určené pre šperky výrobu a opravu.Žiadne starosti nuly, alebo zanechať stopy na svoje šperky.

[Šperky Kliešte Dodávky]: Balíček prichádza so sadou 3 šperky kliešte, vrátane nožnice na drôt, okrúhly nos kliešte a ihly nos kliešte a skok krúžok otvárač.Ideálny pre šperky, výroba, opravy šperkov, drôt balenie a iné DIY remesiel.

[Šperky Nožnice na Drôt]: Šperky nožnice na drôt sú veľmi vhodné pre rezanie jemné kovové drôty alebo flexibilné šperky vodičov.Plochý stierače znamená, že môžete rezať priamo na okraji prácu, a môžete vystrihnúť v ťažko prístupných miestach, minimalizácia podania a strihanie je potrebné.

[Kolo Nos Kliešte]: Kolo-nos kliešte sú špeciálnym typom kliešte.Čeľuste kola-nos kliešte sú kónické.Sú najčastejšie používané formy, pútka na kovové drôty.Používa sa na akýkoľvek kovový drôt vinutia a robiť vaše vlastné oko ihly.

[Ihly Nos Kliešte]: tiež známy ako reťaz nos kliešte, sú všeobecné účely multi-funkčné kliešte, dlhé a tenké čeľuste, bezzubej a ostré.Môžu dostať do úzkych miest, ktoré iné typy kliešte, nemôže získať prístup.Ihly-nos kliešte sú veľmi vhodné pre upevňovaciu, ohýbanie, kliešte, otváranie a zatváranie skok krúžky, fixovanie drobných predmetov a tvarovanie drôtom.

Farba: modrá

Materiál: kov

Obsah Balenia:

3 x šperky kliešte

1 x krúžok krúžok otvárač

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : Kov
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie